Πώληση μονοκατοικία Κυπαρισσία (Μεσσηνία) | ELITE #2069

Πώληση μεζονέτα Κυπαρισσία (Μύλοι) 148 τ.μ.

€ 280.000,= / $ 299,264.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση μονοκατοικία – μεζονέτα 148 τμ, στην περιοχή Μύλοι Κυπαρισσίας. Στην είσοδο της Κυπαρισσίας και 3 km από το κέντρο πωλείται όμορφα διαμορφωμένη μεζονέτα με 53 τ.μ, Ισόγειο (σαλόνι με WC), 53 τ.μ 1ος Όροφος με 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και έξτρα χώρο για γραφείο ή κρεββάτι και 42 τ.μ ημι υπόγειος χώρος με μεγάλη κουζίνα, χώρο για τραπεζαρία καναπέ και τζάκι. Αποθηκευτικοί χώροι και ντουλάπες αποθήκευσης. 

  • Πώληση μονοκατοικίας Κυπαρισσία (Μεσσηνία) | ELITE REAL ESTATE

Η κατοικία στους Μύλους Κυπαρισσίας βρίσκεται σε περιφραγμένο 585 τ.μ οικόπεδο. Προσφέρει θέα προς όλο τον Κυπαρισσιακό κόλπο από όλα τα δωμάτια καθώς και το σαλόνι. Υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης του εξωτερικού περιφραγμένου ακάλυπτου χώρου 500 τ.μ για πισίνα, μπάρμπεκιου, πάρκινγκ κ.α. Στον ημι υπόγειο χώρο υπάρχει αποθήκη & λέβητας πετρελαίου. Μοναδική ευκαιρία για εξοχική ή μόνιμη κατοικία. 

Φωτογραφίες μονοκατοικία Κυπαρισσία

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Βίντεο ακινήτου

Short Url for this page
greek.is/2069

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Όμορφα διαμορφωμένος χώρος στην εμπρός είσοδο με δυνατότητα διαμόρφωσης parking. Εξωτερικός χώρος στην πίσω αυλή  200 τ.μ για κατασκευή πισίνας, μπάρμπεκιου, φύτευση.

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση μονοκατοικίας Κυπαρισσία

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el