Πώληση κατοικίας Δολοί, Αβία (Δυτική Μάνη)

€ 134.000,= / $ 143,635.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Σας παρουσιάζουμε μια καταπληκτική ευκαιρία, να αποκτήσετε μια εντυπωσιακή μεζονέτα στους Δολούς μόλις 7 χλμ. από τη θάλασσα και το παραδοσιακό λιμανάκι με τις ταβέρνες στις Κιτριές. Αυτή η όμορφη ιδιοκτησία κατασκευάστηκε με μεράκι το 2018 ( με έτος αποπεράτωσης 2024) και βρίσκεται σε υψόμετρο 345 μέτρων. Αποτελείται από δύο επίπεδα 64 τ.μ. με βεράντες και μπαλκόνια νοτιοδυτικά προς τη θάλασσα.

Βρίσκεται σε λόφο με εκπληκτική πανοραμική θέα προς τη θάλασσα, τους καταπράσινους λόφους και τα μαγευτικά βουνά. Η θέα και η ηρεμία της περιοχής παρέχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

Αυτή η μονοκατοικία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη προς πώληση μέσω της Elite Real Estate και σας εγγυόμαστε ότι δεν θα βρείτε κάτι άλλο σαν αυτό προς πώληση στην περιοχή. Είναι ένα σπάνιο “κόσμημα” που έχει δημιουργηθεί με αγάπη και μεράκι. Αν επιλέξετε να επενδύσετε σε αυτό, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την κατοικία και για βραχυχρόνια μίσθωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να κανονίσετε μια επίσκεψη!

*Η Πώληση αφορά την μεζονέτα Β, (με τα κεραμίδια) που είναι σε στάδιο αποπεράτωσης όπου και θα πωληθεί αποπερατωμένη – Αύγουστο 2024. Με υλικά όπως η μεζονέτα Α (με τον ηλιακό στην ταράτσα)

*Δυνατότητα για πρόταση αγοράς και επιπλέον μονοκατοικιών ή μεζονετών στο συγκρότημα κατοικιών.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Κάθε μεζονέτα στο συγκρότημά διαθέτει  είσοδο με αυλή και ιδιωτικό εξωτερικό χώρο. Εσωτερικά θα ανακαλύψετε μια μοντέρνα κουζίνα και έναν ενιαίο χώρο καθιστικού με θέα προς τη θάλασσα από το σαλόνι ή την μεγάλη εμπρός βεράντα. Στον ισόγειο χώρο υπάρχει και το μπάνιο της κατοικίας.

Ανεβείτε την εσωτερική σκάλα στον επάνω όροφο, όπου θα βρείτε ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και WC. Από το διαμπερές και φωτεινό υπνοδωμάτιο έχουμε πρόσβαση στην νοτιοδυτική μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα όλη την ημέρα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το υπέροχο ακίνητο το ονειρεμένο εξοχικό σπίτι σας.

Η κατοικία βρίσκεται 15 λεπτά από τις ονειρεμένες παραλίες στις Κιτριές καθώς και 20 λεπτά απο την Καρδαμύλη.

* Η τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει επίπλωση και ηλεκτρικές συσκευές.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες μεζονέτα Δολοί Β' Κτίριο

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΟΛΟΙ Τα δυο χωριά είναι κτισμένα αντικριστά σε ισάριθμους λόφους. Κατά το Μεσαίωνα η περιοχή των Δολών συγκέντρωνε μεγάλο πληθυσμό με απλωμένα τα χωριά σε οχυρούς λόφους και σημαντική καλλιεργήσιμη έκταση, ενώ έχουν ακόμα το πλεονέκτημα να εποπτεύουν τη θάλασσα χωρίς να φαίνονται από αυτή

Πρόσβαση από άσφαλτο από το δρόμο Καλαμάτα – Κιτριές – Δολοί ή από το δρόμο της Καλαμάτας προς Κάμπο – Δολοί.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Κιτριές 15 λ,  7 χλμ.
  • Καρδαμύλη 20 λ,  16 χλμ.
  • Καλαμάτα 35 λ,  23 χλμ.

Short Url for this page
greek.is/2326

Τοποθεσία στο χάρτη

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μεζονέτα Κάτω Δολοί

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el