Ενοικίαση Γραφείο Καλαμάτα - Κέντρο

€ 400,= / $ 434.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή τοποθεσίας

Σε απόσταση 400 μέτρων από την κεντρική πλατεία Καλαμάτας με θέα προς το πάρκο σιδηροδρόμων, ενοικιάζεται φωτεινός επαγγελματικός χώρος ορόφου, για χρήση γραφείου 34 τ.μ.

Το δίχωρο γραφείο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αριστομένους και Πλάτωνος, κοντά στα δικαστήρια Καλαμάτας σε κτίριο επαγγελματικών χώρων.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Αυτό το γραφείο δίπλα στο κέντρο της Καλαμάτας, έχει πολλαπλές δυνατότητες χρήσης. Κατάλληλο για κάθε είδους γραφείου παροχής υπηρεσιών.

Ο χώρος διαθέτει δύο κύρια γραφεία με Air Condition, με επιπλέον μικρό χώρο κουζίνας και WC.

Μπορεί να γίνει ενοικίαση με τα έπιπλα ως έχει στις φωτογραφίες ή χωρίς αυτά με παράλληλη συζητήσιμη μικρή αλλαγή τιμής.

Tags: Ενοικίαση, Καλαμάτα, Επαγγελματικός χώρος, επαγγελματική στέγη, Γραφείο.

Φωτογραφίες επαγγελματικού χώρου:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή Κλάση

ΠΕΑ_Δ

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κεντρική πλατεία Καλαμάτα 2 λ, 400 μ.
    Χρόνος με χρήση μεταφορικού μέσου.

Short Url for this page
greek.is/2323

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Ενοικίαση γραφείο Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el