FOR SALE PYLOS| ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ #2307 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση Πύλος / Διαμέρισμα

€ 220.000,= / $ 235,818.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Σας παρουσιάζουμε μια καταπληκτική ευκαιρία, να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα στην καρδία της Πύλου μια ανάσα από τις όμορφες παραλίες και μαγευτική θέα προς το λιμάνι της Πύλου. Αυτή η όμορφη ιδιοκτησία κατασκευάστηκε με μεράκι το 2003. Αποτελείται από ένα επίπεδο 59 τ.μ. με βεράντες και παράθυρα νοτιοδυτικά προς τη θάλασσα.

Βρίσκεται σε υψόμετρο που επιτρέπει την εκπληκτική πανοραμική θέα προς τη θάλασσα, τους καταπράσινους λόφους και τα μαγευτικά βουνά. Η θέα και η ηρεμία της περιοχής παρέχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Παράλληλα σας δίνει την ευκαιρία για ένα υπέροχο διαμέρισμα στο κέντρο της Πύλου και κοντά σε όλες τις παροχές της κοσμοπολίτικής περιοχής και των εγκαταστάσεων της Costa Navarino ( Agora )

Αυτό το διαμέρισμα στην Πύλο είναι  διαθέσιμο προς πώληση μέσω της Elite Real Estate και σας εγγυόμαστε ότι δεν θα βρείτε κάτι άλλο σαν αυτό προς πώληση στην περιοχή. Αν επιλέξετε να επενδύσετε σε αυτό, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την κατοικία και για βραχυχρόνια μίσθωση.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εσωτερικά θα ανακαλύψετε μια μοντέρνα κουζίνα και έναν ενιαίο χώρο καθιστικού με θέα προς τη θάλασσα από το σαλόνι ή την μεγάλη εμπρός βεράντα του υπνοδωματίου.

Δίνεται σύμφωνα με την κάτοψή για αγορά ένα ακόμα διαμέρισμα στον όροφο. Δυνατότητα συνένωσης των δύο διαμερισμάτων με σκοπό την δημιουργία μια μεγάλης ενιαίας κουζίνας και δύο επιπλέον υπνοδωματίων. Συνολική τιμή στην περίπτωση αγοράς και των δύο διαμερισμάτων του ορόφου 400.000€ (Golden Visa*)

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το υπέροχο ακίνητο την ονειρεμένη εξοχική κατοικίας σας, μόλις λίγα λεπτά από τις διάσημες παραλίες της περιοχής ( Βοϊδοκοιλία, Ρωμανός, Ζάγκα, Πετροχωρίου, Ντιβάρι )

* Η τιμή περιλαμβάνει επίπλωση και ηλεκτρικές συσκευές.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες διαμέρισμα Πύλος

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Πύλος, ιστορικά γνωστή παλαιότερα και με την ενετική-ιταλική ονομασία ως Ναβαρίνο ή Ναυαρίνο, είναι παραθαλάσσια κωμόπολη, η οποία υπάγεται διοικητικά στον Δήμο Πύλου – Νέστορος και βρίσκεται στα δυτικά του Νομού Μεσσηνίας, ενώ ως το 2010, αποτελούσε έδρα του ομώνυμου δήμου.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία 2 λεπτά 500 μέτρα
  • Κέντρο 2 λεπτά 500 μέτρα

Short Url for this page
greek.is/2307

Τοποθεσία στο χάρτη

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση διαμέρισμα Πύλος

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el