Πώληση διαμέρισμα Καλαμάτα

€ 120.000,= / $ 130,176.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Σας παρουσιάζουμε μια καταπληκτική ευκαιρία, να αποκτήσετε ένα καταπληκτικό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με άνετους χώρους. Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται μεταξύ των οδών Φαρών και Ακρίτας πριν την οδό Κρήτης και κατασκευάστηκε το 1995.

Συνδυάζει την ηρεμία μη πολυσύχναστων δρόμων και την άμεση πρόσβαση σε πλατεία και παραλία. Βρίσκεται σε μικρή πολυκατοικία και είναι ένα από τα δύο διαμερίσματα του ορόφου.

Αυτό το διαμέρισμα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο προς πώληση μέσω της Elite Real Estate και σας εγγυόμαστε ότι θα σας εκπλήξει με τους άνετους χώρους του και την μεγάλη εμπρός βεράντα.

Αν επιλέξετε να επενδύσετε σε αυτό, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την κατοικία και για βραχυχρόνια μίσθωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να κανονίσετε μια επίσκεψη!

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Το διαμπερές διαμέρισμα βρίσκεται στο 2ο όροφο της μικρής πολυκατοικίας και έχει πρόσβαση από κλιμακοστάσιο και ανελκυστήρα. Έχει προσανατολισμό νότιο από την πλευρά του σαλονιού με την μεγάλη βεράντα και βόρειο απο την πλευρά της κρεβατοκάμαρας με το βοηθητικό μπαλκόνι.

Ο χώρος του σαλονιού χωρίζετε με βοηθητικό πάσο απο την κουζίνα. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και θερμοσίφωνα για το ζεστό νερό χρήσης. Το εμπρός και πίσω μπαλκόνι διαθέτουν τέντες.

Η κατάσταση της πολυκατοικίας καθώς και του διαμερίσματος είναι άριστη. Δίπλα σε Super Market, Φαρμακεία, καταστήματα και καφέ. Εύκολο πάρκινγκ στην περιοχή.

* Η τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει επίπλωση και ηλεκτρικές συσκευές.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες διαμέρισμα Καλαμάτα

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η περιοχή του διαμερίσματος διαθέτει δύο άνετους κεντρικούς δρόμους (Φαρών και Ακρίτας ) που κάνουν γρήγορη και εύκολη την πρόσβαση στο κέντρο και στην παραλία. Δίπλα σε Super Market, Φαρμακεία, καταστήματα και καφέ.

Πρόσβαση από άσφαλτο από τις οδούς Φαρών και Ακρίτας.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία “Ναυαρίνου” 3 min,  600 m.
  • Κέντρο Καλαμάτα 5 min,  1 km.

Short Url for this page
greek.is/2329

Τοποθεσία στο χάρτη

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση δυάρι Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el