Μαραθόπολη Μεσσηνίας
Επενδυτικό οικόπεδο με κατοικίες μπροστά στη Θάλασσα

€ 1.500.000,= / $ 1,627,200.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Επενδυτικό οικόπεδο με έξι (6) τουριστικές κατοικίες πάνω στη θάλασσα – εφάπτεται –  με πρόσβαση από επαρχιακή οδό.

Δείτε αυτό το μοναδικό οικόπεδο στη Μαραθόπολη 10.625 τ.μ. με πρόσωπο σε επαρχιακή οδό 115 μέτρων και πρόσωπο στον αιγιαλό 71 μέτρων στα καταπληκτικά νερά της Μαραθόπολης.

Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο για χρήση ως επιχείρηση με ενοικιαζόμενες κατοικίες, μονοκατοικία ή ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Περιέχει 6 κατοικίες με θέα την θάλασσα και την νήσο Πρώτη, (σε απόσταση 2 περίπου ναυτικών μιλίων προσβάσιμη για τους επισκέπτες της επιχείρησης με καραβάκι – Φώτο) φυσικός κυματοθραύστης της Μαραθούπολης.

Τουριστικές κατοικίες που χρήζουν ανακαίνισης. Οικ1: (28,98 τ.μ. + Η/Χ 7,20 τ.μ.), Οικ2: (44,75 τ.μ. +Η/Χ 8 τ.μ) Οικ3: (39,09 τ.μ + Η/Χ 12,16 τ.μ.) Οικ4: (87,97 τ.μ. +Η/Χ 24 τ.μ) Οικ5-6: (63,45 τ.μ + Η/Χ 45 τ.μ)

Tags: Πώληση, οικόπεδο, Μαραθόπολη, Γαργαλιάνοι, Μαραθούπολη.

*Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Τοπογραφική ενημέρωση
Ξενοδοχειακής μονάδας

Γεωτεμάχιο με συνολικό εμβαδόν 10.625 τ.μ στης Τ.Κ Μαραθόπολης Δ.Ε Γαργαλιάνων άρτιο και οικοδομήσιμο.

Δόμηση:  0,2  / 2125 τ.μ
Κάλυψη: 20% / ίση με την δόμηση.
Ύψος κτίσματος max: 7,5  μέτρα + 2,5 στέγη.

Τοπογραφική ενημέρωση
Kατοικίες

Γεωτεμάχιο με συνολικό εμβαδόν 10.625 τ.μ στης Τ.Κ Μαραθόπολης Δ.Ε Γαργαλιάνων άρτιο και οικοδομήσιμο.

Δόμηση:  280 τ.μ + Εμβ -8000)*0,01 / 306 τ.μ.
Κάλυψη: 10%
Ύψος κτίσματος max: 7,5  μέτρα

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά. 

Φωτογραφίες οικοπέδου:

* Η διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Μαραθούπολη έχει μηδενικό υψόμετρο (0 μ.) από τη θάλασσα, καθώς βρέχεται από τα νερά του Ιονίου Πελάγους. Βρίσκεται δυτικά από τους Γαργαλιάνους, από τους οποίους απέχει περίπου 5,5 χιλιόμετρα και νότια από τα Φιλιατρα, από τα οποία απέχει περίπου 11 χιλιόμετρα στη διαδρομή με κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία, από την οποία απέχει περίπου 27 χιλιόμετρα. Στην αντίθετη κατεύθυνση της διαδρομής προς τα νοτιοανατολικά και την Πύλο απέχει από αυτήν επίσης περίπου 27 χιλιόμετρα.

*Κύρια πρόσβαση από Επαρχιακή οδό Μαραθόπολης Πύλου.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Πρόσβαση στην παραλία 0 min, 0 m.
  • Πρόσβαση στο κέντρο της Μαραθόπολης 2 min, 600 m.

Short Url for this page
greek.is/2333

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el