Πώληση μεζονέτα Κυπαρισσία (Μεσσηνία)

Πώληση μεζονέτα Κυπαρισσία

Πώληση μεζονέτας Κυπαρισσία (Μεσσηνία) Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 230.000,= / $ 245,157.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Beschreibung der Immobilie

Προς πώληση μονοκατοικία – μεζονέτα 148 τμ, στην περιοχή Μύλοι Κυπαρισσίας. Στην είσοδο της Κυπαρισσίας και 3 km από το κέντρο πωλείται όμορφα διαμορφωμένη μεζονέτα με 53 τ.μ, Ισόγειο (σαλόνι με WC), 53 τ.μ 1ος Όροφος με 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και έξτρα χώρο για γραφείο ή κρεββάτι και 42 τ.μ ημι υπόγειος χώρος με μεγάλη κουζίνα, χώρο για τραπεζαρία καναπέ και τζάκι. Αποθηκευτικοί χώροι και ντουλάπες αποθήκευσης. 

*Πώληση μονοκατοικίας Καλαμάτα (Μεσσηνία) | ELITE REAL ESTATE

Η κατοικία στους Μύλους Κυπαρισσίας βρίσκεται σε περιφραγμένο 585 τ.μ οικόπεδο. Προσφέρει θέα προς όλο τον Κυπαρισσιακό κόλπο από όλα τα δωμάτια καθώς και το σαλόνι. Υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης του εξωτερικού περιφραγμένου ακάλυπτου χώρου 500 τ.μ για πισίνα, μπάρμπεκιου, πάρκινγκ κ.α. Στον ημι υπόγειο χώρο υπάρχει αποθήκη & λέβητας πετρελαίου. Μοναδική ευκαιρία για εξοχική ή μόνιμη κατοικία. 

Eigenschaften der Immobilie

Βίντεο der Immobilie

Short Url for this page
greek.is/2069

Innere Merkmale

Äußere Merkmale

Όμορφα διαμορφωμένος χώρος στην εμπρός είσοδο με δυνατότητα διαμόρφωσης parking. Εξωτερικός χώρος στην πίσω αυλή  200 τ.μ για κατασκευή πισίνας, μπάρμπεκιου, φύτευση.

Standort auf der Karte

Verkauf μονοκατοικίας Κυπαρισσία

Ich bin interessiert an der Immobilie

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

VERFÜGBAR AB:

Πώληση μεζονέτα Κυπαρισσία (Μεσσηνία) | Elite #2069

Maklerbüro in Kalamata
kalamata [at] eliterealestaste.gr
+30 2721028928