Πώληση γκαρσονιέρα Καλαμάτα (Μεσσηνία)

Πώληση γκαρσονίερας Καλαμάτα (Μεσσηνία) Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 30.000,= / $ 32,424.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στην Καλαμάτα ανάμεσα στο κέντρο και στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας, με εύκολη πρόσβαση σε λεωφορεία από την οδό Φαρών, δίπλα σε super market και φαρμακείο καθώς και λίγα λεπτά από το κέντρο, δίχωρη γκαρσονιέρα 5ου ορόφου ( τελευταίου ), 30 τ.μ.

Η γκαρσονίερα είναι καλά διαμορφωμένη με μεγάλη ντουλάπα στην είσοδο της κατοικίας, μεγάλο μπάνιο με αποθηκευτικό χώρο στο πατάρι όπου βρίσκεται και ο θερμοσίφωνας, χώρο για μεγάλη κουζίνα & ψυγείο. Στην βεράντα υπάρχει τέντα και απεριόριστη θέα λόγω του 5ου ορόφου. 

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Διάταξη δωματίων

Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια

Short Url for this page
greek.is/2068

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Δίχωρη γκαρσονιέρα με μεγάλο μπαλκόνι (δυνατότητα για τραπέζι καρέκλες), δίπλα σε super market και ήσυχη γειτονιά ανάμεσα στο κέντρο και στην παραλία. 

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση γκαρσονιέρας Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el