Πώληση γκαρσονιέρα Καλαμάτα (Μεσσηνία)

Πώληση γκαρσονίερας Καλαμάτα (Μεσσηνία) Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 30.000,= / $ 32,955.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Beschreibung der Immobilie

Προς πώληση στην Καλαμάτα ανάμεσα στο κέντρο και στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας, με εύκολη πρόσβαση σε λεωφορεία από την οδό Φαρών, δίπλα σε super market και φαρμακείο καθώς και λίγα λεπτά από το κέντρο, δίχωρη γκαρσονιέρα 5ου ορόφου ( τελευταίου ), 30 τ.μ.

Η γκαρσονίερα είναι καλά διαμορφωμένη με μεγάλη ντουλάπα στην είσοδο της κατοικίας, μεγάλο μπάνιο με αποθηκευτικό χώρο στο πατάρι όπου βρίσκεται και ο θερμοσίφωνας, χώρο για μεγάλη κουζίνα & ψυγείο. Στην βεράντα υπάρχει τέντα και απεριόριστη θέα λόγω του 5ου ορόφου. 

Eigenschaften der Immobilie

Raumaufteilung der Zimmer

Küche
Schlafzimmer
Previous slide
Next slide

Short Url for this page
greek.is/2068

Innere Merkmale

Äußere Merkmale

Δίχωρη γκαρσονιέρα με μεγάλο μπαλκόνι (δυνατότητα για τραπέζι καρέκλες), δίπλα σε super market και ήσυχη γειτονιά ανάμεσα στο κέντρο και στην παραλία. 

Standort auf der Karte

Verkauf γκαρσονιέρας Καλαμάτα

Ich bin interessiert an der Immobilie

Vereinbaren Sie einen Besichtigungstermin oder bitten Sie uns, Sie für weitere Informationen zu kontaktieren. Die Anmeldung ist für die Besichtigung der Immobilie nicht verbindlich. Sobald wir Ihre Bewerbung erhalten haben, werden wir Sie direkt kontaktieren.

VERFÜGBAR AB:

ELITE REAL ESTATE KALAMATA - IMMOBILIENBÜRO

Maklerbüro in Kalamata
kalamata [at] eliterealestaste.gr
+30 2721028928

de_DE