Πώληση οικόπεδα Γαύριο (Άνδρος)
Βρες τη δική σου ευκαιρία στην ELITE

Πώληση οικόπεδα Γαύριο (Άνδρος) #2030

Πώληση οικόπεδα Γαύριο (Άνδρος)

Δείτε πίνακα τ.μ / τιμή

A1 A2 A3
1493,48 τ.μ 1995,04 τ.μ 2774,89 τ.μ
119.000€ 159.000€ 219.000€
€ 119.000,= / $ 128,615.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Προς πώληση στην περιοχή Γαύριο της νήσου Άνδρου, άρτια και οικοδομήσιμα οικόπεδα.  Τα οικόπεδα βρίσκονται σε απόσταση μόλις 110 μέτρων από το γραφικό λιμάνι Γαυρίου της νήσου Άνδρος. Είναι επικλινή με απεριόριστη θέα στο επάνω μέρος τους προς όλο το Γαύριο. Το Γαύριο είναι το λιμάνι της Ανδρου και έχει κίνηση και ζωντάνια όλο το χρόνο. Είναι καλά προστατευμένο στον κλειστό όρμο και “φανερώνεται μόνο όταν το καράβι περνά δίπλα από τα βράχια και μπαίνει στο λιμάνι. Βρίσκονται στη θέση Λουτρός Γαυρίου της Δ.Ε Υδρούσας του Δήμου Άνδρου της Νήσου Άνδρου.

ΟΡΟΙ ΔΟΜΗΣΗΣ

Για τα οικόπεδα που βρίσκονται στον Οικισμό Γαυρίου της Νήσου Άνδρου.

  • Αρτιότητα 1000 τ.μ.
  • Μέγιστη δόμηση 400 τ.μ.
  • Κάλυψη 0,60.
    ——————-

Δήλωση μηχανικού:
Εντός του γηπέδου δεν διέρχονται εναέριες γραμμές μεταφοράς υψηλής τάσης ΔΕΗ ή αγωγός φυσικού αερίου.
Δεν εμπίπτει στις διατάξεις του ν. 1337/83, περί εισφορών σε γη και σε χρήμα. 

Video οικόπεδα Γαύριο Νήσου Άνδρος:

Φωτογραφίες οικοπέδων:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Γαύριο είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στα βορειοδυτικά της Άνδρου. Εκεί υπάρχει το κυριότερο λιμάνι του νησιού. Περιβάλλεται από την παραλία Χάρακα.

Το Γαύριο απέχει 32 χιλίομετρα από την Χώρα και 45 από το Κόρθι. Αναπτύχθηκε στο τέλος της δεκαετίας του ‘60, όταν σταμάτησαν τα δρομολόγια των πλοίων της γραμμής προς τη Χώρα της Ανδρου και αποτελεί από τότε το βασικό λιμάνι του νησιού. Τα τελευταία χρόνια εξελίχθηκε σε τουριστικό θέρετρο μαζί με την περιοχή στην παραλία Κυπρί και τα σπίτια είναι ανεπτυγμένα γύρω από το λιμάνι. 

Τοποθεσία – αποστάσεις:

  • Λιμάνι Γαυρίου 100 μ.
  • Θάλασσα 110 μ.
  • Παραλία Χρυσή άμμος 2,5 κμ

Short Url for this page
greek.is/2030

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el