Πώληση οικόπεδο Καλαμάτα (Βέργα)
Βρες τη δική σου ευκαιρία στην ELITE

Πώληση οικόπεδο Καλαμάτα (Βέργα) #2060 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση οικόπεδο Καλαμάτα (Βέργα)

Έκταση 621,79 μ2

€ 100.000,= / $ 108,900.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Προς πώληση στην περιοχή Βέργα Καλαμάτας, άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο 621,79 τ.μ. Το οικόπεδο βρίσκεται στην Κάτω Βέργα, της κοιν. Βέργας, Δ.Ε Καλαμάτας του Δήμου Καλαμάτας, Π.Ε Μεσσηνίας. Το οικόπεδο έχει ανεμπόδιστη θέα προς όλο το Μεσσηνιακό κόλπο και βρίσκεται λίγα λεπτά από τις όμορφες παραλίες της Καλαμάτας και της Βέργας εντός του οριοθετημένου οικισμού Κάτω Βέργας. Δυνατότητα αξιοποίησης για μόνιμες ή παραθεριστικές κατοικίες σε περιοχή με διαρκώς αυξητική τάση παραθεριστικών κατοικιών.

Στην 1η φωτογραφία υπάρχει ενδεικτική πρόταση για 4 μεζονέτες των 60 τ.μ (σύνολο 240 τ.μ δόμηση)

ΟΡΟΙ ΔΟΜΗΣΗΣ

Κάλυψη: 60%
Εμβαδόν γηπέδου <700 τ.μ Μέγιστη δόμηση 240,00 τ.μ + πατάρι 40 τ.μ ξηράς δόμησης.
Αριθμός ορόφων: 2
————————-
Δήλωση μηχανικού:
Εντός του γηπέδου δεν διέρχονται εναέριες γραμμές μεταφοράς υψηλής τάσης ΔΕΗ ή αγωγός φυσικού αερίου.
Δεν εμπίπτει στις διατάξεις του ν. 1337/83, περί εισφορών σε γη και σε χρήμα. 

Video οικόπεδο κάτω Βέργα:

Παίξτε βίντεο για Πώληση οικόπεδο Καλαμάτα (Βέργα) #2060 | ELITE REAL ESTATE

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Κάτω Βέργα Καλαμάτας είναι οικισμός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Διοικητικά ανήκει στην Κοινότητα Βέργας και υπάγεται στη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας, του Δήμου Καλαμάτας.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο μέχρι τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κάτω Βέργας πάνω από το οικόπεδο. Διαθέσιμος χώρος parking υπάρχει στο δρόμο και η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και λίγα σκαλιά.

Τοποθεσία – αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτας 17 λ,  11 χμ.
  • Παραλία αλμυρό 8 λ,  3,4 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  23 λ,  20 χμ.
  • Νοσοκομείο Καλαμάτας 22 λ, 17 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2060

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el