Πωλήσεις οικοπέδων Ακριτοχώρι (Κορώνη) κωδ. 2167 | ELITE

Πωλήσεις οικοπέδων Ακριτοχώρι (Κορώνη)

€ 0,= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στο δημοτικό διαμέρισμα Κορώνης, Τ.Κ Ακριτοχωρίου του δήμου Πύλου – Νέστορος άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο με φανταστική θέα και δυνατότητα κατάτμησης, συνολικής έκτασης 5247 τετραγωνικών μέτρων.

Το  επικλινές οικόπεδο βρίσκεται ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ Ακριτοχωρίου. Το Ακριτοχώρι λόγω της φανταστικής του θέας γνωρίζει τα τελευταία χρόνια τεράστια ανάπτυξη από τουριστικές και εξοχικές κατοικίες.

Περιέχει ελαιόδεντρα και είναι κατάλληλο για κατασκευή κατοικιών για τουριστική εκμετάλλευση με απεριόριστη θέα στη θάλασσα και προσανατολισμό νότια και δυτικά.

Το οικόπεδο είναι επικλινές με υψόμετρο 213 μέτρων από τη θάλασσα στο άνω σημείο και 188 μέτρων στο κάτω. Έχει πρόσωπο 25 μέτρων σε αγροτική οδό.

Tag: Πώληση, οικόπεδα, οικοδομήσιμο, Ακριτοχώρι, Κορώνη, Πύλου Νέστορος.

Όροι δόμησης

Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα, βρίσκεται εντός του οριοθετημένου οικισμού Ακριτοχωρίου και εντός εγκεκριμένου Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π της Δ.Ε Κορώνης. Δεν διέπετε απο τις διατάξεις της Δασικής νομοθεσίας. Ρεύμα και νερό δίπλα στο οικόπεδο.

Γεωτεμάχιο = 5247 μ2, 
Δόμηση …. τ.μ, συν τους υπόγειους χώρους όπου μπορούν να αξιοποιηθούν στο έπακρο καθώς το έδαφος είναι αμφιθεατρικό.
Κάλυψη
…..%
Ύψος κτίσματος
  ……
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video αγροτεμάχιο Ακριτοχώρι

Φωτογραφίες οικοπέδων:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Ακριτοχώρι βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Μεθώνης – Φαλάνθης, κοντά στη Φοινικούντα Μεσσηνίας και σε απόσταση 5 λεπτών από την παραλία της Λούτσας Μεσσηνίας.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο και 100 μέτρα χωματόδρομο.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Λούτσα 5 λ,  3,5 χμ.
  • Παραλία Φοινικούντα 8 λ, 4,5 χμ.
  • Κορώνη 20 λ 15 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  58 λ,  45 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2167

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el