Πώλήση αγροτεμάχιο Ακριτοχώρι (Κορώνη) κωδ. 2166 | ELITE

Πώληση αγροτεμάχιο Ακριτοχώρι (Κορώνη)

€ 260.000,= / $ 278,122.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στο δημοτικό διαμέρισμα Κορώνης, Τ.Κ Ακριτοχωρίου του δήμου Πύλου – Νέστορος άρτιο και οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο με φανταστική θέα συνολικής έκτασης 4572 τετραγωνικών μέτρων.

Το  επίπεδο αγροτεμάχιο βρίσκεται στο όριο και εκτός του οικισμού Ακριτοχωρίου. Το Ακριτοχώρι λόγω της φανταστικής του θέας γνωρίζει τα τελευταία χρόνια τεράστια ανάπτυξη από τουριστικές και εξοχικές κατοικίες.

Είναι κατάλληλο για κατασκευή κατοικίας ή κατοικιών για τουριστική εκμετάλλευση με απεριόριστη θέα στη θάλασσα και προσανατολισμό νότια και δυτικά.

Το αγροτεμάχιο είναι επίπεδο με υψόμετρο 227 μέτρων από τη θάλασσα. Έχει πρόσωπο σε δημοτική οδό. Υπαρχει δυνατότητα για αγοράς επιπλέον 1019 τ.μ οικοπέδου στο σύνορο του αγροτεμαχίου με πρόσωπο 77 μέτρα και δόμηση 400 τ.μ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Tag: Πώληση, αγροτεμάχιο, οικοδομήσιμο, Ακριτοχώρι, Κορώνη, Πύλου Νέστορος.

Όροι δόμησης

Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση σύμφωνα με τις κείμενες πολεοδομικές διατάξεις. Βρίσκεται εκτός του οριοθετημένου οικισμού Ακριτοχωρίου και εντός εγκεκριμένου Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π της Δ.Ε Κορώνης. Ρεύμα και νερό δίπλα στο οικόπεδο.

Γεωτεμάχιο = 4572 μ2, 
Δόμηση 210 τ.μ.
Ύψος κτίσματος
  7,50 + 2,00 μ. με αριθμό ορόφων 2.
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video αγροτεμάχιο Ακριτοχώρι

Φωτογραφίες οικοπέδων:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Ακριτοχώρι βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Μεθώνης – Φαλάνθης, κοντά στη Φοινικούντα Μεσσηνίας και σε απόσταση 5 λεπτών από την παραλία της Λούτσας Μεσσηνίας. Απέχει μόνο 5 χιλιόμετρα από την μαγευτική φοινικούντα και τις παραλίες της περιοχής.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο και δημοτική οδό.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Λούτσα 6 λ,  4 χμ.
  • Παραλία Φοινικούντα 9 λ, 5 χμ.
  • Κορώνη 21 λ 15 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  58 λ,  45 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2166

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el