Πώληση, αγροτεμάχιο Τσαπί, 7094 τ.μ (Χρυσοκελλαριάς) #2162 | ELITE

Πώληση αγροτεμάχιο Τσαπί (Χρυσοκελλαριάς) - Κορώνης

€ 135.000,= / $ 147,015.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στο δημοτικό διαμέρισμα Κορώνης, Τ.Κ Χρυσοκελλαριάς του δήμου Πύλου – Νέστορος άρτιο και οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο 7094 τ.μ.

Το  επικλινές αγροτεμάχιο βρίσκεται μόλις 1000 μέτρα από τη θάλασσα και την παραλία τσαπί.

Περιέχει ελαιόδεντρα και είναι κατάλληλο για κατασκευή κατοικίας μέχρι 260 τ.μ με απεριόριστη θέα στη θάλασσα και προσανατολισμο Νότιο.

Το αγροτεμάχιο είναι επικλινές με υψόμετρο 105 μέτρων από τη θάλασσα στο άνω σημείο και 72 μέτρων στο κάτω. Έχει πρόσωπο 160 μέτρων σε αγροτική οδό.

Tag: Πώληση, αγροτεμάχιο, οικοδομήσιμο, Τσαπί, Χρυσοκελλαριά, Κορώνη, Πύλου Νέστορος.

Όροι δόμησης

Το γεωτεμάχιο είναι άρτιο κατά παρέκκλιση και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις. Δεν διέπεται απο τις διατάξεις της Δασικής νομοθεσίας.

Γεωτεμάχιο = 7093,89 μ2, 
Δόμηση 260 τ.μ
Κάλυψη
10%
Ύψος κτίσματος
  7,5 μέτρα +1,20 οροφή
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video αγροτεμάχιοΤσαπί

Φωτογραφίες αγροτεμαχίου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η θέση του Χωριού Χρυσοκελλαριά είναι προνομιακή αφού βρίσκεται ανάμεσα σε δύο λόφους με μοναδική θέα προς την θάλασσα. Από την μία πλευρά του Χωριού συναντάμε ελαιώνες , κτήματα, βουνά και από την άλλη μοναδικές παραλίες όπως είναι η Παραλία Τσαπί , το μικρό και το μεγάλο Μαράθι , καθώς και η Γλυφάδα .

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο και 500 μέτρα χωματόδρομο.


Η Παραλία Τσαπί,  είναι μιά μικρή, πανέμορφη, απομονωμένη και ήσυχη παραλία. Διαθέτει Κάμπινγκ 45 θέσεων και μία Ταβέρνα.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Τσαπί 4 λ,  1,2 χμ.
  • Κορώνη 30 λ, 18,4 χμ.
  • Φοινικούντα 26 λ 15 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  75 λ,  52 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2162

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el