Πώληση οικόπεδο Καλιαναίικα (Αβία)

€ 65.000,= / $ 70,571.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Στην περιοχή “Καλιαναίικα” της κοινότητας Δολών και σε απόσταση 7 λεπτών από  το παραθαλάσσιο ιστορικό χωριό της Μεσσηνίας, Κιτριές, με τις υπέροχες παραλίες, προς πώληση αγροτεμάχιο με δυνατότητα δόμησης έως 200 τ.μ.

Το αγροτεμάχιο έχει πρόσοψη 6 μέτρων σε ασφαλτοστρωμένη αγροτική οδό -> Καλιαναίικα προς Δολούς – > καθώς και 22 μέτρα σε 2η αγροτική οδό.

Το αγροτεμάχιο περιέχει 15 ελιές και είναι ελαφρώς επικλινές. Δυτικά η θέα προς τη θάλασσα είναι δυνατή από το ύψος του εδάφους και πανοραμική από μελλοντική κατοικία στο ύψος του 1ου ορόφου.

Η περιοχή έχει μπει στη διάθεση της βραχυχρόνιας μίσθωσης με κατοικίες που συνδυάζουν την ηρεμία της περιοχής, την θέα και τη μικρή απόσταση από τις Κιτριές και τις παραλίες της περιοχής.

Tag: Πώληση, αγροτεμάχιο, Καλιαναίικα

*Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Τοπογραφική ενημέρωση

Το αγροτεμάχιο με εμβαδόν 1565,14 τ.μ. βρίσκεται στη θέση “Καλιαναιίικα”, στην κοινότητα Δολών, της Δ.Ε Αβίας, του Δήμου Δυτικής Μάνης. Εντός ζώνης 800 μέτρων από το κέντρο του στάσιμου οικισμού. Το αγροτεμάχιο είναι οικοδομήσιμο με τους παρακάτω όρους δόμησης.

Δόμηση:  200 τ.μ. max
Κάλυψη: 60%
Ύψος κτίσματος max: 7,5  μέτρα, όροφοι 2.

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

 

Φωτογραφίες οικοπέδου:

* Η διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Καλιαναίικα, πρόκειται για ένα ήσυχο χωριουδάκι πραγματικό ησυχαστήριο με θέα νότια και δυτικά προς τη θάλασσα.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο ( με πρόσωπο).


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Πρόσβαση στη θάλασσα 7 λ, 3,4 χλμ.
  • Πρόσβαση στην Καλαμάτα 25 λ, 16 χλμ.

Short Url for this page
greek.is/2306

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el