Πωλήσεις οικοπέδων Ιεράπετρα Κρήτης #2257 | ELITE REAL ESTATE

Πωλήσεις οικοπέδων Ιεράπετρα Ν. Λασιθίου

€ 1.060.000,= / $ 1,149,464.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Δείτε το μοναδικό προς πώληση οικόπεδο άνω των 2 στρεμμάτων για κατασκευή διαμερισμάτων και επενδυτικό ενδιαφέρον εμπορικής χρήσης στην Ιεράπετρα Ν. Λασιθίου.

Το οικόπεδο 2402 τ.μ. έχει πρόσοψη σε 3ης δρόμους με όριο κατάτμησης σε οικόπεδα των 400 τ.μ.

Το επίπεδο οικόπεδο, είναι κατάλληλο για πολυώροφη οικοδομή ή οικοδομές μέγιστου ύψους 12 μέτρων με κάλυψη 1922 τ.μ. οικοδομής.

Η απόσταση του οικόπεδου από το κέντρο της Ιεράπετρας είναι μόνο 850 μέτρα και η παραλία Ιεράπετρας 1.2 χλμ. Super Market, σχολεία και καταστήματα μόλις λίγα λεπτά.

Tags: Πώληση, οικόπεδο, Ιεράπετρα, Νομός Λασιθίου

Εν αναμονή για άλλες χρήσεις γης εκτός κύριας κατοικίας.

Τοπογραφική ενημέρωση

Εντός πράξης εφαρμογής πολεοδομικής μελέτης επέκτασης σχεδίου πόλης Ιεράπετρας άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο. Το οικόπεδο 2402,10 τ.μ. εντάχθηκε στο σχέδιο πόλης και δεν οφείλει εισφορά σε γη και χρήμα.

Δόμηση:  0.8 / 1922 τ.μ. οικοδομής
Κάλυψη: 50%
Ύψος κτίσματος max: 12  μέτρα
Εmin: 400 τ.μ.

  • Στο οικόπεδο υπάρχει ενεργό σημείο υδροληψίας

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά. 

*Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες οικοπέδου:

* Η διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Ιεράπετρα είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του νομού Λασιθίου και τέταρτη μεγαλύτερη της Κρήτης. Βρίσκεται 95 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το Ηράκλειο, 242 χιλιόμετρα από τα Χανιά και 36 χιλιόμετρα νότια από τον Άγιο Νικόλαο. 

Την τελευταία δεκαετία αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης και πόλο έλξης εγχώριων και ξένων τουριστών εξαιτίας των βραβευμένων παραλιών της (2ο Ευρωπαϊκό Βραβείο Παραλιών). Η έντονη νυχτερινή ζωή ξεκινάει από τα ρακάδικα της παραλίας και τελειώνει στα μπαρ στα στενά δρομάκια της πόλης.

Πωλήσεις οικοπέδων Ιεράπετρα Κρήτης #2257 | ELITE
Άποψη της Ιεράπετρας

 

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Πρόσβαση στην παραλία 2 λ, 1,2 χλμ.
  • Πρόσβαση στο κέντρο 2 λ, 850 μ.

Short Url for this page
greek.is/2257

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el