Πώληση οικόπεδο Βέργα
( Παραλία Βέργας)

€ 389.000,= / $ 422,337.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Δείτε το μοναδικό προς πώληση οικόπεδο για κατασκευή διαμερισμάτων για τουριστική ενοικίαση, καταστημάτων ή μονοκατοικίας δίπλα στη θάλασσα στην Παραλία Βέργας. Αξιολογήστε αυτό το οικόπεδο μόλις 50 μέτρα από τη θέα της θάλασσας με σχέδιο για πεζόδρομο εμπρός του οικοπέδου.

Το οικόπεδο 600 τ.μ. έχει πρόσοψη 16 μέτρα στην επαρχιακή οδό Καλαμάτας Αρεόπολης και βάθος οικοπέδου 37 μέτρα.

Το επικλινές οικόπεδο, είναι κατάλληλο για διώροφη οικοδομή (επιπλέον υπόγειο) ύψους 7,5 μέτρων με κάλυψη 234 τ.μ. οικοδομής. Θέα προς τη θάλασσα από τη δυτική πλευρά και θέα προς το βουνό του ταυγέτου ανατολικά.

Tag: Πώληση, οικόπεδο, Καλαμάτα, Βέργα, Παραλία Βέργας, Οικόπεδο για κατοικίες, οικόπεδο για μονοκατοικία, οικόπεδο Βέργα.

*Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Τοπογραφική ενημέρωση

Το οικόπεδο με εμβαδόν 592,71 τ.μ. βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Μάνης της Δημοτικής κοινότητας Βέργας τυ Δήμου Καλαμάτας.  Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και βρίσκεται εν μέρει εντός του οριοθετημένου οικισμού Παραλία Βέργας, εντός του ΓΠΣ του Δήμου Καλαμάτας στο προτεινόμενο ρυμοτομικό σχεδιο οικισμού Παραλία Βέργας. Η χρήση γης ειναι γενική κατοικία και επιτρέπεται η χρήση για καταστήματα ή γραφεία.

Δόμηση:  max 234 τ.μ.
Κάλυψη: 40%
Ύψος κτίσματος max: 7,5  μέτρα

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

 

Φωτογραφίες οικοπέδου:

* Η διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το οικόπεδο βρίσκεται σε οικιστική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας, 6 λεπτά από το Κέντρο της Καλαμάτας, στην τουριστικά αναπτυσσόμενη Παραλία Βέργας.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο ( με πρόσωπο) με εύκολη πρόσβαση στο νέο περιφερειακό δρόμο.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Πρόσβαση στη θάλασσα 5 λ, 3 χμ.
  • Πρόσβαση στο κέντρο 2 λ, 600 μ.

Short Url for this page
greek.is/2316

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el