Οικόπεδο Ριζόμυλος Μεσσηνίας

€ 60.000,= / $ 65,340.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση οικόπεδο στον Ριζόμυλο Μεσσηνίας, επίπεδο, άρτιο και οικοδομήσιμο. Ιδανικό για κατασκευή κατοικίας. Είσοδο απο την Επαρχιακή οδό Ριζόμυλου Κορώνης λίγα μέτρα απο τον κόμβο για τον ΕΟ Πύλου Καλαμάτας.

Η περιοχή του ριζόμυλου ανήκει στην 3η φάση ανάπτυξης του Costa Navarino, η φάση αυτη επενδύσεων αφορά στο Navarino Blue, στην περιοχή του Ριζόμυλου και σε κοντινή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας. Στόχος είναι να αναπτυχθούν θεματικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα που θα προσφέρουν πληθώρα αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων υψηλής ποιότητας, σε μια πιο προσιτή τιμή.

Υψόμετρο

  • Υψόμετρο εδάφους: 26,25 μ.

Όροι δόμησης

Εντός ζώνης στάσιμου οικισμού Ριζόμυλου, Δ.Ε Πεταλιδίου, Δήμου Μεσσήνης.

  • Οικόπεδο = 1144,36 μ2,
  • Δόμηση   0,17 για χρήση κατοικία με max 200 μ2
  • Κάλυψη 60%
  • Ύψος κτίσματος 7,5 μ. + στέγη – όροφοι 2
    ————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Tag: Οικόπεδο Ριζόμυλος Μεσσηνίας, πώληση

Video οικόπεδο Ριζόμυλος

Φωτογραφίες:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Ο Ριζόμυλος είναι χωριό της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Διοικητικά υπάγεται στη Δημοτική Ενότητα Πεταλιδίου, του Δήμου Μεσσήνης και έχει 128 κατοίκους.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο και λίγα μέτρα τσιμεντόδρομου στην είσοδο του οικοπέδου.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Μεσσήνη 13 λ,  10 χμ.
  • Καλαμάτα 30 λ, 22 χμ.
  • Παραλία Βελίκας 6 λ, 3,8 μ.

Short Url for this page
greek.is/2128

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el