Ενοικίαση επαγγελματικού χώρου Τρίοδος (Μεσσήνη)

€ 450,= / $ 481.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή τοποθεσίας

Στην Τρίοδο Μεσσηνίας, μόλις 5 λεπτά από την Μεσσήνη σε κομβικό σημείο για τις περιοχές – πέρασμα για Αμφιθέα, Αγριλιά, Εύα, Ανδρούσα, Αριστοδήμειο, Βαλύρα, Αρχαία Μεσσήνη κ.α χωρία προς Μεσσήνη ενοικιάζεται κατάστημα με οικόπεδο.


Το κατάστημα είναι κατάλληλο για mini market, γεωπονικό κατάστημα, καταστήματα πώλησης προϊόντων καθώς και για κάθε χρήση γραφείων εξυπηρέτησης ή άλλων χρήσεων.

Tags: Ενοικίαση, Τρίοδος, Μεσσήνη, Επαγγελματικός χώρος, επαγγελματική στέγη, κατάστημα.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Κατάστημα προσόψεως 96,2 τ.μ με πρόσοψη 20 μέτρα στην Επαρ.Οδ. Μεσσήνης-Ναού Επικούριου Απόλλωνος στην Τρίοδο Μεσσηνίας.

Το κατάστημα διαθέτει θέσεις πάρκινγκ εμπρός του καταστήματος καθώς και οικόπεδο 580 τ.μ πίσω από αυτό, εκ των οποίον 80 τ.μ με σκεπή για χρήση ως αποθηκευτικού χώρου.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται δεξιά του καταστήματος από πλευρικό ιδιωτικό δρόμο.Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες επαγγελματικού χώρου:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Τρίοδος 0 λ, 0 χμ.
  • Μεσσήνη 5 λ, 5 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2129

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Ενοικίαση κατάστημα Τρίδος

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el