ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΘΟΥΡΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ | ELITE REAL ESTATE

Μονοκατοικία με 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα σε οικόπεδο 3 στρ. Θουρία

€ 420.000,= / $ 457,380.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στη Θουρία Δ. Καλαμάτας κατοικία 2 επιπέδων με 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα σε οικόπεδο 3.100 τ.μ.

Εντός του περιφραγμένου οικοπέδου υπάρχουν, όπως εμφανίζονται στις παρακάτω φωτογραφίες οπωροφόρα δέντρα, ελιές, καθώς και γεώτρηση.

Στο οικόπεδο υπάρχει ξυλόφουρνος, αποθήκες 47 τ.μ, εξωτερικό WC, κατασκευή κλειστού γκαράζ 3 θέσεων αυτοκινήτων, καθώς και Ναΐσκος 10 τ.μ.

Tags: Πώληση Μονοκατοικία με 2 ανεξάρτητα διαμερισματα Θουρία

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Ισόγειο

Η είσοδος στην κατοικία του ισογείου γίνεται από πόρτα ασφαλείας στο πρώτο μικρό σαλόνι του διαμερίσματος με άμεση πρόσβαση στις τρείς (3) κρεβατοκάμαρες, εκ των οποίων η μία (1) έχει δικό της λουτρό – WC εντός του δωματίου.

Η εξοπλισμένη κουζίνα με το καθιστικό, το τζάκι και το μπάνιο βρίσκονται στο πίσω μέρος της κατοικίας με έξοδο στον πίσω χώρο του οικοπέδου προς τον ξυλόφουρνο και το περιβόλι.

Α όροφος

Η είσοδος στην κατοικία του Α ορόφου γίνεται από εξωτερική σκάλα (χώρος αποθήκης κάτω από αυτή) στο σαλόνι και την κουζίνα της κατοικίας. Στον πρώτο χώρο, σαλόνι – κουζίνα, υπάρχει τζάκι και έξοδος σε βεράντα με απεριόριστη θέα προς το καταπράσινο οικόπεδο. 

Το διαμέρισμα του Α ορόφου έχει τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια με έξοδο στο περιμετρικό μπαλκόνι της κατοικίας και κεντρικό μπάνιο.

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η κατοικία βρίσκεται 13 λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας εκτός των ορίων του στάσιμου οικισμού της Θουρίας με πρόσβαση από κοινοτικό δρόμο.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτα 13 λ, 8,5 χμ.
  • Θάλασσα 13 λ, 9 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας 8 λ, 7 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2131

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση κατοικιών Θουρία Μεσσηνίας

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el