Πώληση αγροτεμάχιο Δολιανά 4120 τ.μ (Αβία) #2157 | ELITE

Πώληση αγροτεμάχιο Δολιανά (Αβία) - Κουτιβέικα

€ 165.000,= / $ 179,685.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στο δημοτικό διαμέρισμα Αβίας του δήμου Δυτικής Μάνης στη θέση Κουτιβέϊκα άρτιο και οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο 4120 τ.μ.

Το αγροτεμάχιο βρίσκεται μόλις 375 μέτρα από τη θάλασσα σε περιοχή με μόνιμες και εξοχικές κατοικίες.

Περιέχει περίπου 70 ελαιόδεντρα και είναι κατάλληλο για κατασκευή κατοικίας μέχρι 189 τ.μ με απεριόριστη θέα στη θάλασσα με προσανατολισμο Ανατολικό και Δυτικό.

Το αγροτεμάχιο είναι επίπεδο σε υψόμετρο 58 μέτρων από τη θάλασσα. Έχει πρόσωπο 45 μέτρων στην κοινοτική οδό Κάμπου – Ακρογιάλι.

Tag: Πώληση, αγροτεμάχιο, οικοδομήσιμο Δολιανά, Κουτιβέϊκα, Αβία, Δυτική Μάνη.

Όροι δόμησης

Το γεωτεμάχιο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις. Δεν διέπεται απο τις διατάξεις της Δασικής νομοθεσίας. Εντός αυτού και σε απόσταση 20μ. υπάρχει δυνατότητα για σύνδεση σε ρεύμα και νερό.

Γεωτεμάχιο = 4120,21 μ2, 
Δόμηση 189 τ.μ.
Κάλυψη
ίση με τη δόμηση
Ύψος κτίσματος
  7,5 μέτρα + στέγη
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video οικόπεδο αγροτεμάχιο Αβία

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας κάνει να ζηλέψετε τους κατοίκους της που σε δύο κυριολεκτικά βήματα, απολαμβάνουν κρυστάλλινα νερά στη παραλία της Σάντοβας σε έκταση ενός χιλιομέτρου με καφέ επάνω στο κύμα και αντίστοιχες ψαροταβέρνες στο λιμανάκι των Κιτριών και στη Μεγάλη Μαντίνεια.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο.


Η παραλία Σάντοβα βρίσκεται στην περιοχή της Αβίας, 11 χιλιόμετρα  από την πόλη της Καλαμάτας, ανατολικά. Είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής καθώς διαθέτει πολλά beach bars, και ψαροταβέρνες απο την πλευρά των κιτριών.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Σάντοβας 1 λ,  450 μ.
  • Καλαμάτα 18 λ, 11 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  22λ,  24 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2157

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el