Πώληση, Μεθώνη Μεσσηνίας, Συγκρότημα διαμερισμάτων #2280
Παίξτε βίντεο για Πώληση, Μεθώνη Μεσσηνίας, Συγκρότημα διαμερισμάτων #2280

Συγκρότημα διαμερισμάτων Μεθώνη Μεσσηνίας

€ 720.000,= / $ 780,768.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Μια καταπληκτική έκταση στο κέντρο της Μεθώνης με καταπράσινα φυτά και δέντρα που έχει χρησιμοποιηθεί ως σήμερα σαν ένα συγκρότημα τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών είναι τώρα διαθέσιμη προς πώληση.

Το συγκρότημα τουριστικών κατοικιών βρίσκεται σε έκταση 2500 τ.μ. και αποτελείται από αντισεισμικά κτίρια συνολικών τετραγωνικών 326, κατασκευής 2004.

Η έκταση καθώς και οι κατοικίες προσφέρονται για μεγαλύτερη ανάπτυξη των υφισταμένων κτιριακών μονάδων, για κατασκευή νέων πρόσθετων κτιρίων, νέας ξενοδοχειακής μονάδας ή για πολυτελείς βίλες με πισίνες στην καρδία της Μεθώνης.

Tip! Αξιοποιήστε αυτήν την εκπληκτική ευκαιρία για να έχετε το δικό σας κομμάτι παράδεισου ακριβώς στην καρδιά της Μεθώνης.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Συγκεκριμένα στην καταπράσινη έκταση 2561 τ.μ. σε ήρεμη γειτονία της γραφικής Μεθώνης υπάρχουν 4 studio 40 τ.μ. με μπάνια & μια μεγαλύτερη διώροφη κατοικία 153 τ.μ. που περιλαμβάνει χώρο κουζίνας, σαλόνι, 2 τζάκια, 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια στο ισόγειο και 2 υπνοδωμάτια συν βεστιάριο και 2 WC με λουτρό στον όροφο.

Στο οικόπεδο υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ αυτοκινήτων επισκεπτών, αποθηκευτικοί χώροι και σημεία ανάπτυξης περαιτέρω κατοικιών και χώρων αναψυχής με υπόλοιπο δόμησης 470 επιπλέον τετραγωνικών μέτρων με ύψος ως 7,5 μέτρα.

Η Μεθώνη είναι μία όμορφη παραλιακή κωμόπολη με μοναδικά αξιοθέατα. Τους καλοκαιρινούς μήνες προσελκύει πλήθος επισκεπτών, καθώς ενδείκνυται για ήσυχες οικογενειακές διακοπές.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες συγκρότημα κατοικιών Μεθώνη

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Μεθώνη είναι μία πανέμορφη γραφική κωμόπολη στο νοτιοδυτικότερο άκρο της Πελοποννήσου και του νομού Μεσσηνίας στην οποία δεσπόζει το καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό κάστρο με τα ψηλά τείχη και τον περίφημο οκταγωνικό Μπούρτζι χτισμένο στην άκρη της χερσονήσου της Μεθώνης.

Η πρόσβαση στο συγκρότημα κατοικιών γίνεται από άσφαλτο.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Μεθώνης 3 λ, 600 μ.
  • Πλατεία Μεθώνης 3 λ, 600 χμ.
  • Πύλος 15 λ, 11 χμ.
  • Φοινικούντα 15 λ, 11 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2280

Τοποθεσία στο χάρτη

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση Μεθώνη

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el