Πώληση οικόπεδο Καλαμάτα (Ανατολική Παραλία #2093 | ELITE

Πώληση οικόπεδο Καλαμάτα
( Ανατολική Παραλία )

€ 160.000,= / $ 173,568.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στην πόλη της Καλαμάτας και λίγα μέτρα από την οδό Ναυαρίνου και τη θάλασσα, άρτιο και οικοδομίσιμο οικόπεδο 202 τ.μ. Το οικόπεδο εντός της παραλιακής ζώνης Καλαμάτας δίνει την ευκαιρία για άμεση αξιοποίηση για κατασκευή κατοικίας ύψους έως 11 μέτρα και 163 τ.μ. 

Δυνατότητα για κατασκευή κατοικιών για τουριστική εκμετάλλευση ή για μόνιμες κατοικίες δίπλα στη θάλασσα και 5 λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας.  

Στο σύνολο της δόμησης υπάρχουν επιλογές για 2άρια διαμερίσματα 3άρια ή μεζονέτας και για υπόγειο χώρο. 

Tag: Πώληση οικόπεδο Καλαμάτα (Ανατολική Παραλία)

Όροι δόμησης

Γεωτεμάχιο = 201,42 μ2, 
Συντελεστής Δόμησης 0.8
Κάλυψη
50%
Ύψος κτίσματος
  11 μέτρα
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video οικόπεδο παραλία Καλαμάτας

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η παραλία της Καλαμάτας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας κάνει να ζηλέψετε τους κατοίκους της που σε δύο κυριολεκτικά βήματα, απολαμβάνουν κρυστάλλινα νερά σε έκταση τριών χιλιομέτρων με καφέ επάνω στο κύμα και αντίστοιχες ψαροταβέρνες.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο μέσω της οδού Ναυαρίνου και άλλων παράπλευρων οδών. 

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Καλαμάτας 1 λ,  200 μ.
  • Καλαμάτα 6 λ, 3 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  14 λ,  14 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2093

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el