Πώληση Beach Bar - Δ. Πύλου Νέστορος

€ 130.000,= / $ 141,193.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή επιχείρησης

Πωλείται εν λειτουργία κερδοφόρα επιχείρηση beach bar στην περιοχή του Δ. Πύλου Νέστορος. Το beach bar βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο και φημίζεται ως το καλύτερο καλοκαιρινό στέκι της περιοχής με χιλιάδες επισκέπτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Για τη σεζόν Απρίλιος 2024 μέχρι Οκτώβριος 2024 η επιχείρηση θα λειτουργήσει κανονικά και θα διατεθεί για τη νέα σεζόν. Η μελέτη απόσβεσης είναι ένα έτος για μια πλήρη σεζόν. 

* Πωλείται η επιχείρηση και όχι ο νοικιασμένος χώρος 3750 τ.μ.  

Παρακάτω δίνεται ενδεικτική και όχι περιοριστική λίστα με τον εξοπλισμό της επιχείρισης. 

Άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος, μουσική, πυρασφάλειας, άδεια ηλεκτρολόγου, φωτισμός, τραπέζια μοναστηριακά, καρέκλες, πουφ, καναπέδες 8 ατόμων, αιώρες μεξικάνικες, ξαπλώστρες, ομπρέλες, ψυγεία, εγκαταστάσεις κ.α

Πλήρη λίστα διαθέσιμη κατόπιν υπόδειξης.

Το beach bar διαθέτει θέσεις πάρκινγκ, χώρο για διοργάνωση καλοκαιρινών event. Δυνατότητα υπάρχει για να οργανωθούν στο χώρο τραπέζια γάμων, βαπτίσεων και άλλων εκδηλώσεων σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον δίπλα στην καθαρή θάλασσα. 

Short Url for this page
greek.is/2091

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση beach bar

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el