Πώληση οικόπεδο Δώριο (Μεσσηνία)
Βρες τη δική σου ευκαιρία στην ELITE

Πώληση οικόπεδο Δώριο (Μεσσηνία) #2057| ELITE REAL ESTATE

Πώληση οικόπεδο Δώριο (Μεσσηνία)

Έκταση 3000 μ2

€ 59.000,= / $ 63,767.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Προς πώληση στην περιοχή Δώριο Μεσσηνίας, άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο 3000 τ.μ. Το οικόπεδο είναι γωνιακό και  βρίσκεται με πρόσωπο πάνω στον κεντρικό δρόμο που περνάει από την πλατεία στο Δώριο (Επ. Οδ. Σελλάς – Κάτω Μέλπειας). Δίπλα σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού. Δυνατότητα κατάτμησης σε πολλά οικόπεδα των 300 μέτρων λόγω αρτιότητας μεγάλων προσόψεων και βάθους. Δυνατότητα αξιοποίησης για μόνιμη ή παραθεριστική κατοικία σε περιοχή με διαρκώς αυξητική τάση παραθεριστικών κατοικιών.

ΟΡΟΙ ΔΟΜΗΣΗΣ
Κάλυψη 40%
Δόμηση: 0,8

————————-
Δήλωση μηχανικού:
Εντός του γηπέδου δεν διέρχονται εναέριες γραμμές μεταφοράς υψηλής τάσης ΔΕΗ ή αγωγός φυσικού αερίου.
Δεν εμπίπτει στις διατάξεις του ν. 1337/83, περί εισφορών σε γη και σε χρήμα. 

Video οικόπεδο Δώριο Μεσσηνίας:

Παίξτε βίντεο για Πώληση οικόπεδο Δώριο (Μεσσηνία) #2057| ELITE REAL ESTATE

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Δώριο είναι οικισμός του νομού Μεσσηνίας, που ανήκει από το 2011 σύμφωνα με το πρόγραμμα Καλλικράτης στο δήμο Οιχαλίας. Παλαιότερα ήταν η έδρα του δήμου Δωρίου. Είναι χτισμένο σε υψόμετρο 200 μέτρων. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, το Δώριο είχε 915 κατοίκους.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο. Βρίσκεται λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία στην κεντρική επαρχιακή οδό που περνάει από το κέντρο του Δώριου.  

Τοποθεσία – αποστάσεις:

  • Καλό νερό παραλία 17 λ,  15 χμ.
  • Καλαμάτα 35 λ,  40 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  30 λ,  32 χμ.
  • Νοσοκομείο Καλαμάτας 25 λ, 25 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2057

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el