Πώληση μονοκατοικίας Λάμπαινα (Ιθώμης)

€ 40.000,= / $ 43,252.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στη Λάμπαινα Μεσσηνίας, υπερυψωμένη μονοκατοικία 60 τ.μ . 

Η μονοκατοικία βρίσκεται εντός του οικισμού σε οικόπεδο 200 τ.μ. Υπάρχει διαθέσιμος χώρος εμπρός της κατοικίας, ημιυπόγειος χώρος 60 τ.μ, χώρος ανοιχτού πάρκινγκ και αυλή στο πίσω μέρος του οικοπέδου.

Tags: Πώληση μονοκατοικίας Λάμπαινα (Ιθώμης)

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Στο εσωτερικό υπάρχει ξεχωριστός χώρος για σαλόνι, με τζάκι για θέρμανση, ένα υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι και απεριόριστη θέα προς το χωριό, κουζίνα και μπάνιο. 

Με μικρής κλίμακας ανακαίνιση μπορεί να διαμορφωθεί σε μια μόνιμη ή παραθεριστική κατοικία στο χωρίο της Λάμπαινας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες μονοκατοικίας:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Λάμπαινα είναι χωριό του Δήμου Ιθώμης του Νομού Μεσσηνίας. Απέχει 21 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα και 10 χιλιόμετρα από την Αρχαία Μεσσήνη.

Η πρόσβαση στην κατοικία είναι από άσφαλτο και λίγα μέτρα τσιμεντόδρομο. 

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Μεσσήνη 15 λ,  13 χμ.
  • Καλαμάτα 29 λ, 21 χμ.
  • Θάλασσα 19 λ, 17 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  19 λ,  16 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2092

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μονοκατοικία Λάμπαινα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el