Πώληση μονοκατοικίας Κιτριές (Αβία) #2050 | ELITE

Πώληση μονοκατοικίας Κιτριές (Αβία)

€ 225.000,= / $ 239,333.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στις Κιτριές Αβίας Δ. Δυτικής Μάνης δύο ημιτελής πέτρινες μεζονέτες 125 τ.μ σε οικόπεδο 750 τ.μ. 

Οι κατοικίες βρίσκονται λίγα μέτρα και με θέα τις όμορφες παραλίες της Σάντοβας και το γραφικό λιμανάκι των Κιτριών. Έχουν βορειοδυτικό προσανατολισμό και χαρίζουν από τα υπνοδωμάτια ή το καθιστικό όμορφες εικόνες προς τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. 

Η κάθε μεζονέτα μπορεί να πωληθεί στην υπάρχουσα κατάσταση ή αποπερατωμένη κατόπιν συμφωνίας.

Tags: Πώληση μονοκατοικίας Κιτριές Μεσσηνίας

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Οι μεζονέτες έχουν σκάλα εισόδου αριστερά και δεξιά αντίστοιχα που οδηγούν στο καθιστικό και την κουζίνα στον 1 όροφο. Με εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στα 2 υπνοδωμάτια του ισογείου καθώς και στο χώρο του “υπογείου” με 2  επιπλέον υπνοδωμάτια και χώρο αποθήκης. Διαθέσιμο WC υπάρχει στο χώρο της κουζίνας και του καθιστικού και μπάνιο στο ισόγειο χώρο των υπνοδωματίων. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video κατοικιών:

Φωτογραφίες κατοικιών:

Παραλία Κιτριές:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Οι Κιτριές είναι παραθαλάσσιο ιστορικό χωριό της Μεσσηνίας, ή Μεσσηνιακής Μάνης, που υπαγόταν παλαιότερα στην επαρχία Οιτύλου του Νομού Λακωνίας. Βρίσκεται στο ΒΑ μυχό του Μεσσηνιακού Κόλπου, απέχοντας από την Καλαμάτα 15 χλμ. νοτιοανατολικά.

Η πρόσβαση στις μεζονέτες γίνεται από άσφαλτο.  Το οικόπεδο είναι γωνιακό με δυνατότητα για ξεχωριστή είσοδο για κάθε μεζονέτα.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Σάντοβα 4 λ,  2 χμ.
  • Καλαμάτα 23 λ, 15 χμ.
  • Λιμάνι Κιτριές 3 λ, 1 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  32 λ,  27 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2050

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μονοκατοικίας Κιτριές (Αβία)

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el