Πώληση Βασιλίτσι Κορώνης Κατοικία σε οικόπεδο #2224 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση, μονοκατοικία Βασιλίτσι Κορώνης σε αγροτεμάχιο 6 στρ.

€ 500.000,= / $ 542,400.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Πώληση μονοκατοικίας 72 τ.μ με επιπλέον χώρο στεγασμένο κάτω απο τις βεράντες της κατοικίας, σε αγροτεμάχιο 6.133 τ.μ στο Βασιλίτσι Κορώνης του Δ. Πύλου Νέστορος.

Η μονοκατοικία βρίσκεται σε προνομιακό σημείο με απεριόριστη θέα στη θάλασσα σε ελαφρός επικλινές αγροτεμάχιο.

Η μονοκατοικία κατασκευής 1992 μπορεί να γίνει η τέλεια εξοχική κατοικία σας, κατόπιν εργασιών μερικής αποπεράτωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Η μαγευτική θέα, θα σας εντυπωσιάσει όλες τις εποχές του χρόνου. **Δυνατότητα πρόσβασης σε μικρή παραλία 200 μέτρα δεξιά του οικοπέδου.

ΔΙΑΘΕΣΗ ELITE REAL ESTATE.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η είσοδος στο αγροτεμάχιο με την κατοικία γίνεται από άσφαλτο με 600 μέτρα αγροτικό δρόμο που φτάνει μέχρι την κατοικία. 

Εσωτερικά θα βρούμε δύο υπνοδωμάτια, χώρο κουζίνας και καθιστικού.

Η ηρεμία της περιοχής, η γαλήνη της θάλασσας και η ανοιχτή θέα κάνουν την μικρή μονοκατοικία ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν κάτι το ξεχωριστό.

** Προς το παρόν το αγροτεμάχιο δεν είναι οικοδομήσιμο για επιπλέον τετραγωνικά κατοικίας. *Η απόσταση απο το κέντρο του χωρίου Βασιλίτσι είναι 3,5 χλμ.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες μονοκατοικία Βασιλίτσι

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η πρόσβαση στην κατοικία γίνεται από άσφαλτο με 600 μέτρα αγροτικού δρόμου. Το Βασιλίτσι βρίσκεται νοτιοδυτικά από την Κορώνη από την οποία απέχει 7 περίπου χιλιόμετρα και νοτιοανατολικά από την Πύλο από την οποία απέχει περίπου 33,5 χιλιόμετρα. Έχει υψόμετρο 152 μέτρα και απέχει από τη θάλασσα περίπου 2,5 χιλιόμετρα.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία 2 λεπτά, 200 μ.
  • Κέντρο Βασιλίτσι 9 λ,  3,5 χμ.
  • Κέντρο Κορώνης 15 λ,  9,3 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2224

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μονοκατοικία Βασιλίτσι

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el