ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ #2234 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση Ξενοδοχείο Αίπεια Μεσσηνίας

Ξενοδοχείο 13 διαμερισμάτων προς πώληση. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού για την υπόδειξη του συγκροτήματος διαμερισμάτων!

€ 650.000,= / $ 704,860.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση συγκρότημα 13 διαμερισμάτων – ξενοδοχείο και επιπλέον κτίριο ( Α κτίριο ) για δημιουργία υποδοχής, καθιστικό, χώρος πρωινού, bar, WC αποδυτήρια προσωπικού και βεστιάριο,  πέντε λεπτά περπάτημα από την αμμουδιά ,  στην ευρύτερη περιοχή των Χράνων Μεσσηνίας στην Αίπεια.

Τα κτίρια είναι ημιτελή με σκοπό τη διαμόρφωση με υλικά και χρώματα επιλογής από το νέο ιδιοκτήτη. Δυνατότητα για πισίνα μέχρι 7,5μ*15,5μ. Η συνολική δυναμικότητα του συγκροτήματος (Β κτίριο) είναι δέκα τρία (13) διαμερίσματα δίχωρα και συνολικά τριάντα εννέα (39) κλίνες. Το κτίριο έχει πρόβλεψη υποδομών για άτομα Α.Μ.Ε.Α με ένα δωμάτιο για χρήση από άτομα Α.Μ.Ε.Α.

Συγκεκριμένα πωλούνται τα κτίρια των παρακάτω φωτογραφιών (στο στάδιο που εμφανίζονται) με συνολικό εμβαδόν κτιρίων 915 τ.μ (Α + Β +Γ Κτίριο) και συνολικό εμβαδόν οικοπέδου 6.850 τ.μ.

Τα δωμάτια 47 τ.μ το καθένα, αποτελούνται από καθιστικό, κουζίνα, υπνοδωμάτιο 2 κλινών και μπάνιο. Υπάρχει βεράντα ανεξάρτητης εισόδου για κάθε διαμέρισμα ανατολικά στην είσοδο της κάθε κατοικίας καθώς και βεράντα στο πίσω μέρος για κάθε ένα δωμάτιο. Το έτος άδειας είναι το 2006 και η κατασκευή βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης και της διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου με τους ελαιώνες.

Από τη δημοτική οδό διαμορφώνεται είσοδος πεζών και αυτοκινήτων που οδηγούν στις θέσεις πάρκινγκ στη δυτική πλευρά εντός του οικοπέδου.

Οι Χράνοι, αποτελούν ένα παραθαλάσσιο χωριό, με σημαντική τουριστική υποδομή, καθώς διαθέτουν, μεταξύ άλλων, ξενοδοχεία, δωμάτια και ταβέρνες. Διαθέτουν επίσης, πολλά μικρά ειδυλλιακά λιμανάκια, γεγονός που τους καθιστά ιδανικό προορισμό διακοπών, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Από τους Χράνους, μπορεί εύκολα κανείς να μεταβεί στην Καλαμάτα, στην Κορώνη, τη Μεθώνη, την Πύλο, το Ανάκτορο του Νέστορα, τη Χώρα, και την Αρχαία Μεσσήνη, ώστε να απολαύσει τα αξιοθέατα και τις φυσικές ομορφιές του τόπου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες Ξενοδοχείου:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή κλάση

Υπο κατασκευή δεν απαιτείται ενεργειακό πιστοποιητικό.

Short Url for this page
greek.is/2234

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Πάρκινκ εντός του οικοπέδου των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων. Χώρος για παιδική χαρά, πισίνα άλλες κατασκευές υπηρεσιών για τα διαμερίσματα. Δίπλα στη θάλασσα.

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση Ξενοδοχείου Αίπεια

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el