Πώληση αγροτεμάχιο Ακρογιάλι, Αβία, (Μεσσηνία) #2231 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση αγροτεμάχιο Ακρογιάλι Αβίας (Δ. Δ. Μάνης)

€ 350.000,= / $ 374,080.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στο Ακρογιάλι Αβίας Δ. Δ. Μάνης αγροτεμάχιο οικοδομήσιμο  5.335 τ.μ με πρόσωπο εκατόν είκοσι (120 μ.) μέτρων σε Κοινοτική οδό.

Το γωνιακό αγροτεμάχιο βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο με απεριόριστη θέα προς την θάλασσα στην περιοχή Ακρογιάλι Αβίας σε απόσταση 950μ. από την παραλία. Περιέχει 80 παραγωγικές ελιές.

Το Ακρογιάλι αποτελεί νεότερο χωριό της Αβίας, στο οποίο οι δαντελωτές ακτές του σχηματίζουν πανέμορφες παραλίες, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την καταγάλανη θάλασσα του Μεσσηνιακού κόλπου. 

Υψόμετρο εδάφους: Πενήντα έξι μέτρα (56 μ.)

Tag: Πώληση, αγροτεμάχιο,Ακρογιάλι, Αβία, Μεσσηνία

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Όροι δόμησης

Εκτός ορίων οικισμού Ακρογιαλίου, άρτιο και οικοδομήσιμο σύμφωνα με το Ν. 4759/20 μετά από συνένωση όμορων αγροτεμαχίων που έχει ολοκληρωθεί.

Ρεύμα και νερό δίπλα στο οικόπεδο.

Γεωτεμάχιο = 5335 μ2,
Κατάλληλο για εξοχική κατοικία ή τουριστικά καταλύματα.
Δόμηση:
224 τ.μ κατοικία
Ύψος:
7,5 μ. + 1,20 στέγη (2 όροφοι)

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

————————-

 

Φωτογραφίες οικοπέδου:

* Η διεύθυνση είναι κατα προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Αβία είναι παραλιακό χωριό, με όμορφη παραλία και άπλετη θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο και απέχει 12 χλμ. από την Καλαμάτα. Το Ακρογιάλι αποτελεί νεότερο χωριό της Αβίας, στο οποίο οι δαντελωτές ακτές του σχηματίζουν πανέμορφες παραλίες, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την καταγάλανη θάλασσα του Μεσσηνιακού κόλπου. 

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται απο άσφαλτο με πρόσωπο εκατόν είκοσι (120 μ.) μέτρων  σε κοινοτική οδό.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Ακρογιάλι 2 λ,  950 μ.
  • Καλαμάτα 20 λ, 12 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  30 λ,  24 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2231

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el