Πώληση νεόδμητη μεζονέτα Βέργα Καλαμάτας #2309 | ELITE

Πώληση μεζονέτα Βέργα Καλαμάτας (Νεόδμητη)

€ 295.000,= / $ 319,898.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Είστε έτοιμοι να ζήσετε σε μία πολυτελή μεζονέτα, με απέραντη θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο; Η νεόδμητη μεζονέτα 138 τ.μ. σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για μια καταπληκτική εξοχική ή μόνιμη κατοικία . Το προσεκτικά επιλεγμένο σημείο στο οποίο βρίσκεται συνδυάζει τη γαλήνη της φύσης με θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Απολαύστε τον ηλιοβασίλεμα κάθε βράδυ από τον άνετο και φιλόξενο χώρο σαλονιού, απολαύστε τον πρωινό καφέ σας στη βεράντα ή σε ένα δικό σας χώρο κατόπιν διαμόρφωσης στο άνετο οικόπεδο 1115 τ.μ δεξιά της κατοικίας.

Η μεζονέτα μας είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την πολυτέλεια και την άνεση, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εσωτερικούς χώρους και μοντέρνες ανέσεις. Βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης και πωλείται ως έχει με σκοπό την επιλογή υλικών, χρωμάτων και διατάξεων από το νέο της ιδιοκτήτη.

Η απόκτηση μιας νεόδμητης κατοικίας μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Κάποια από αυτά είναι τα εξής:

Νέες εγκαταστάσεις και εξοπλισμός: Μια νεόδμητη κατοικία συνήθως διαθέτει τα πιο σύγχρονα συστήματα και εγκαταστάσεις, όπως θέρμανση, ψύξη, ηλεκτρικός εξοπλισμός κ.λπ.
Χαμηλό κόστος συντήρησης: Επειδή όλα τα υλικά και εξοπλισμός είναι καινούργια, η συντήρηση και επισκευές είναι λιγότερο απαιτητικές για πολλά χρόνια.
Δυνατότητα επιλογής σχεδιασμού: Όταν αγοράζετε νεόδμητη κατοικία,  έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τα υλικά, τα χρώματα και τον εσωτερικό σχεδιασμό και διακόσμιση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
Εξοικονόμηση ενέργειας (ΕΕ): Πολλές νεόδμητες κατοικίες είναι σχεδιασμένες με βέλτιστη μόνωση και ενεργειακή απόδοση, με αποτέλεσμα μειωμένα κόστη ενέργειας.

Αυτά τα πλεονεκτήματα κάνουν την αγορά μιας νεόδμητης κατοικίας μια ελκυστική επιλογή για πολλούς αγοραστές.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η κατοικία αποτελείται από δύο επίπεδα, ισόγειο (74 τ.μ. και 1ος όροφος 65 τ.μ.) και τα δύο προσβάσιμα με κύριες πόρτες πρόσβασης από το δικό τους ισόγειο επίπεδο.

Συγκεκριμένα στο ισόγειο υπάρχει ενιαίος χώρος σαλόνι (με τζάκι) και της κουζίνας, μπάνιο, χώρος αποθήκης και η σκάλα πρόσβασης στον επάνω όροφο με τα τρία υπνοδωμάτια και το επιπλέον μπάνιο εξυπηρέτησης των υπνοδωματίων.

Ο σχεδιασμός έχει γίνει με γνώμονα την άνετη διαβίωση καθώς και την απρόσκοπτη θέα από όλους του χώρους (κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτια) προς τη θάλασσα με βεράντες και μπαλκόνια που θα αφήσουν εξαιρετικές εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Το μεγάλο οικόπεδο 1115 τ.μ. σας δίνει άνεση για επιπλέον εξωτερικούς χώρους, κατασκευή πισίνας, μπάρμπεκιου άνετο πάρκινγκ κ.α.

Στο κτίριο η αποπεράτωση για το νέο ιδιοκτήτη περιλαμβάνει, κουζίνα, μπάνια, πλακάκια, εσωτερικές πόρτες και βάψιμο με χρώματα της επιλογής του. Όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις είναι αποπερατωμένες.

Φωτογραφίες μονοκατοικία Βέργα

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή κλάση

ΠΕΑ_Α

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Βέργας 5 λ, 2 χλμ.
  • Κέντρο Καλαμάτας 11 λ, 7 χλμ.
    Χρόνος με χρήση μεταφορικού μέσου.

Short Url for this page
greek.is/2309

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση μονοκατοικία Βέργα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el