Ενοικίαση δυάρι διαμέρισμα Καλαμάτα #2311 | ELITE REAL ESTATE

Ενοικίαση δυάρι Καλαμάτα ( Πανεπιστήμιο)

Δυάρι διαμέρισμα προς ενοικίαση στην Καλαμάτα (Πανεπιστήμιο). Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 450,= / $ 489.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Σε βολικό σημείο της πόλης, κοντά στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (παλιό στρατόπεδο), προς ενοικίαση μεγάλο δυάρι διαμέρισμα 58m2

Το διαμέρισμα, υπερυψωμένο ισόγειο βρίσκεται δίπλα σε στάση λεωφορείου, φούρνο και super market της περιοχής.

Στο διαμέρισμα δεν γίνεται χρέωση κοινοχρήστων, διαθέτει δωρεάν παροχή internet και ενοικιάζεται με ή χωρίς έπιπλα και με ή χωρίς ηλεκτρικές συσκευές  για μακροχρόνια ενοικίαση.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Το διαμέρισμα, υπερυψωμένο ισόγειο, βρίσκεται σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, είναι διαμπερές και περιλαμβάvει 4 άνετους χώρους ( σαλόνι, υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο.)
 
Το διαμέρισμα είναι διαμπερές με μικρό μπαλκόνι στο υπνοδωμάτιο και πόρτα εξόδου στο πίσω μέρος (μικρή αυλή) από πόρτα της κουζίνας. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες.
 

Για την ψύξη και θέρμανση του διαμερίσματος υπάρχουν δύο Air Condition σε σαλόνι και υπνοδωμάτιο. Για το ζεστό νερό χρήσης υπάρχει ηλεκτρικός θερμοσίφωνας.

Φωτογραφίες διαμέρισμα:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή κλάση

ΠΕΑ_Ζ

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Δίπλα σε φούρνο, super market, στάση λεωφορείου σε ήσυχη γειτονία.

Τοποθεσία στο χάρτη

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el