ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΡΙΑΡΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ #2314 | ELITE

Ενοικίαση τριάρι διαμέρισμα παραλία Καλαμάτας

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων προς ενοικίαση στην περιοχή παραλία Καλαμάτας. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 550,= / $ 596.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Στην παραλία Καλαμάτας και σε απόσταση τριών λεπτών (χωρίς χρήση μεταφορικού) από την οδό Ναυαρίνου ενοικιάζεται διαμέρισμα δύο (2) υπνοδωματίων 75m2 .

Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου διαθέτει σημεία με εύκολο πάρκινγκ στην περιοχή, και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από καταστήματα, καφέ, super market, σχολεία κτλ. της περιοχής.

Διαθέτει πέντε χώρους ( σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο 1, υπνοδωμάτιο 2 και μπάνιο) και είναι διαμπερές.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Σε αυτό το διαμπερές διαμέρισμα θα λατρέψετε την άνετη λειτουργικότητα του και τον ανατολικό και δυτικό προσανατολισμό του. Ανατολικός για σαλόνι και υπνοδωμάτια και δυτικός για σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο, όλα φωτεινά με μπαλκονόπορτες και παράθυρα.

Επιπλωμένο σε όλα τα δωμάτια, με ηλεκτρικές συσκευές και πλυντήριο ρούχων στο ανακαινισμένο με ντουζιέρα μπάνιο.

Για την ψύξη και θέρμανση του διαμερίσματος υπάρχουν δύο (2) κλιματιστικά σε σαλόνι και υπνοδωμάτιο και παράλληλα γίνεται χρήση κεντρικής θέρμανσης από την πολυκατοικία. Για το ζεστό νερό χρήσης υπάρχει ηλεκτρικός θερμοσίφωνας.

Το διαμέρισμα έχει χρέωση κοινόχρηστων και ενοικιάζεται για μακροχρόνια ενοικίαση.

Φωτογραφίες διαμέρισμα:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή κλάση

ΠΕΑ_Δ

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Το διαμέρισμα διαθέτει  πάρκιγνκ στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Μόλις 3 λεπτά περπάτημα από την οδό Ναυαρίνου στην παραλία Καλαμάτας.

Τοποθεσία στο χάρτη

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el