Πώληση, Διαμέρισμα, 70 τ.μ. Καστέλλα - Πασαλιμάνι, Καστέλλα Κωδ. 2169 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση, Διαμέρισμα, 70 τ.μ. Καστέλλα – Πασαλιμάνι

€ 100.000,= / $ 108,080.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου ισογείου

Προς πώληση στην περιοχή της Καστέλλας συνοικίας του Πειραιά, σε ήσυχη και πολυτελή γειτονία σε πλαγία λόφου, δίπλα σε πάρκο με σκιά από δέντρα, παιδική χαρά κτλ, διαμερίσματα, ισογείου και 1ου ορόφου.

Το διαμέρισμα του ισογείου είναι κατασκευής 1970 με ανακαίνιση 2012, 70 τετραγωνικών μετρών.

Το διαμέρισμα με προσανατολισμό νότιο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, μπάνιο και κουζίνα. Έχει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου (σώματα πάνελ) ,ηλιακό και boiler. Το δάπεδο σε όλο το χώρο του διαμερίσματος είναι με πλακάκι.

Πωλείται μόνο του ή σε συνδυασμό αγοράς και του 1ου ορόφου.

Μεταφορικά μέσα

Σε ακτίνα 100 μέτρων, στάσεις λεωφορείων:  ΠΙΠΕΡΙΑ (400063), ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (400068, 400064), ΚΡΗΤΙΚΑ (40067), ΤΡΑΜ Πλατεία Δεληγιάννη (5401).

Περιγραφή ακινήτου 1ου ορόφου

Στον επάνω όροφο του ισογείου με είσοδο από κλιμακοστάσιο θα βρούμε το οροφοδιαμέρισμα του 1ου ορόφου 80 τ.μ.

Διαθέτει 2 κρεβατοκάμαρες, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Έχει ανακαινιστεί με ποιοτικά υλικά το 2012.

Συγκεκριμένα το διαμέρισμα διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, κουζίνα σε κατάσταση νέας, σώματα πάνελ για την αυτόνομη θέρμανση, ηλιακό, boiler, μάρμαρα και δρύινα πατώματα.

Σε ακτίνα 500 μέτρων, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Λιμάνι Πειραιά, Μικρολίμανο, Καστέλλα.

Πωλείται μαζί με το διαμέρισμα του ισογείου.Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Tags: Πώληση, διαμέρισμα, Καστέλλα, διαμερίσματα προς πώληση Πειραιάς, κατοικίες προς πώληση, Πειραίας κατοικίες.

Φωτογραφίες κατοικίας ισογείου:

Φωτογραφίες κατοικίας 1ου ορόφου:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Καστέλλα είναι μια πολυτελής γειτονιά σε πλαγιά λόφου με θέα στο Μικρολίμανο και εκτείνεται γύρω από ένα πάρκο με σκιά από δέντρα που περιλαμβάνει εγκαταστάσεις μπόουλινγκ, παιδική χαρά και την εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Η περιοχή φημίζεται για τη νεοκλασική αρχιτεκτονική της, που είναι εμφανής στα παραδοσιακά αρχοντικά που περιστοιχίζουν τα στενά δρομάκια στην πλαγιά του λόφου. Το υπαίθριο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο φιλοξενεί καλοκαιρινές παραστάσεις και συναυλίες.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Καστέλλα 5 λ, 500 μ.
  • Μικρολίμανο 4 λ, 850 μ.
  • Λιμάνι του Πειραιά 10 λ, 1,1 χμ.
  • Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο 1 λ, 250 μ.
  • Πανεπιστήμιο Πειραιά 4 λ 250 μ.

Short Url for this page
greek.is/2169

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση διαμερίσματα Καστέλλα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el