Οικόπεδο προς πώληση Παραλία Κριαρίτσι - Χαλκιδική #2171 | ELITE

Οικόπεδο προς πώληση Παραλία Κριαρίτσι - Χαλκιδική

€ 119.000,= / $ 128,615.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση άρτιο και οικοδομίσημο οικόπεδο πεντακοσίων (500) τετραγωνικών μέτρων στην παραλία Κριαρίτσι, Χαλικδικής.

Το Κριαρίτσι βρίσκεται στην άκρη δεξιά του μεσαίου από τα τρία πόδια της Χαλκιδικής (χερσόνησος Σιθωνίας). Αποτελεί καθημερινή θέα από το παράθυρο των Αγιορειτών μοναχών της δυτικής πλευράς του Αγίου Όρους.

Το οικόπεδο στην παραλία Κριαρίτσι ατενίζει τη γαλάζια απεραντοσύνη του Βορείου Αιγαίου Πελάγους και το βλέμμα του επισκέπτη φθάνει μέχρι τα νησιά της Λήμνου και του Αγ. Ευστρατίου στα ανατολικά, ενώ στα δυτικά μέχρι τα νησιά Σκιάθος, Σκόπελος και Αλόνησσος.

Σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, σχεδιάζεται η κατασκευή περισσότερων από 3.000 νοικοκυριών, καθώς και η δημιουργία σύνθετης υποδομής, όπως μαρίνες, εστιατόρια, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, καταστήματα, ιατρικές εγκαταστάσεις, σπα και κέντρα ευεξίας κλπ.
 

Tag: Πώληση, οικόπεδο, παραλία κριαρίτσι, Χαλκιδική.

Όροι δόμησης

Αρτιότητα κατά κανόνα, ΖΕΠ Κριαρίτσι (Ζώνη Ενεργής Πολεοδομίας). Kriaritsi Project. Πρόσβαση σε υδροδότηση και ηλεκτροδότηση.

Γεωτεμάχιο = 500 μ2,
Συντελεστής Κάλυψης 40%
Συντελεστής Δόμησης
για κατοικία max = 120 τ.μ ανά οικόπεδο.
Ύψος κτίσματος
  Μέγιστο επτά και μισό (7,5) μέτρα με επιτρεπόμενο αριθμό ορόφων δύο (2). Πάνω απο το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος των κτιρίων επιβάλλεται η κατασκευή στέγης μέγιστου ύψους ενός και μισού (1,50) μέτρων.

————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το Κριαρίτσι θεωρείται σήμερα μία από τις καλύτερες περιοχές αναψυχής στη Χαλκιδική, χάρη σε άνετες αμμουδιές, καθαρό αέρα του βουνού, καθαρή και σχεδόν πάντα ήρεμη θάλασσα.
Το Κριαρίτσι αποτελείται από μια κεντρική παραλία και μερικούς μικρότερους κολπίσκους, που χωρίζονται από βράχια. Στην κεντρική παραλία υπάρχουν κάμπινγκ, σούπερ μάρκετ, ταβέρνες και μερικά beach bar.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Κληματαριά 3 λ, 1 χμ.
  • Παραλία Λιναράκι,  6 λ,  3 χμ.
  • Συκιά 13 λ, 7 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2171

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el