Πώληση, Μονοκατοικίες - Αλμυρός Βέργα Καλαμάτας #2281 | ELITE REAL ESTATE
Παίξτε βίντεο για Πώληση, Μονοκατοικίες - Αλμυρός Βέργα Καλαμάτας #2281 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση μονοκατοικιών Αλμυρός (Παραλία Βέργας)

€ 230.000,= / $ 249,711.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Ψάχνετε κατοικία κοντά στην παραλία; Δείτε αυτές τις ισόγειες κατοικίες μόλις 1 λεπτό περπάτημα από την παραλία στον Αλμυρό παραλία Βέργας Καλαμάτας.

Το τέλειο μέρος για να ξεφύγετε από την πολυκοσμία αλλά και για  εκμετάλλευση ως βραχυχρόνια μίσθωση ή μόνιμη κατοικία, με εκπληκτική ηρεμία το χειμώνα και φανταστική παραλία το καλοκαίρι. Χαλαρώστε σε έναν ήρεμο περιβάλλοντα χώρο δίπλα στη θάλασσα και παράλληλα 10 λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας. Αυτή είναι μια εκπληκτική ευκαιρία που δεν θα θέλατε να χάσετε!

Οι μονοκατοικίες (1) 2 δωματίων και (2) ενός υπνοδωματιού αντίστοιχα βρίσκονται σε περιφραγμένο οικόπεδο 430 τ.μ.

Tip! Θα σας βολέψει η βόρια και νότια αυλή των κατοικιών καθώς και η βεράντα της ισόγειας κατοικίας με θέα τη θάλασσα.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η είσοδος στο οικόπεδο των 2 κατοικιών γίνεται με καγκελόπορτα, με θέση πάρκινγκ εξωτερικά του οικοπέδου ή και μέσα στο οικόπεδο στη βόρια αυλή.

Η πρώτη κατοικία 67 τ.μ, μερικώς ανακαινισμένη, με έτος κατασκευής 1972 διαθέτει κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο.

Η δεύτερη κατοικία 38 τ.μ, μερικώς ανακαινισμένη, με έτος κατασκευής 1982, διαθέτει κουζίνα με μικρό καθιστικό και ενα μεγάλο δωμάτιο με μπάνιο.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτές τις κατοικίες δίπλα στα θάλασσα!

*Η κατοικίες πωλούνται ως έχουν (έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές)

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες μονοκατοικίες (οικόπεδο)

Φωτογραφίες μονοκατοικία (Τριάρι) (1)

Φωτογραφίες μονοκατοικίες (δυάρι) (2)

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η παραλία Αλμυρού Βέργας βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του κόλπου της Μεσσηνίας. Είναι μια πανέμορφη παραλία, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία.

Η τοποθεσία της, μόλις 6 χλμ. Από την πόλη της Καλαμάτας, αποτελεί ιδανική εκδρομή για τους επισκέπτες της Μεσσηνιακής αυτής πόλης. Είναι καλυμμένη με λευκά βότσαλα και διαθέτει πολλά beach bars και καφετέριες. Το βουνό του Ταϋγέτου, ακριβώς πάνω από την παραλία, την προφυλάσσει από τους ανατολικούς ανέμους.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  •  Θάλασσα 1 λ, 40 μ.
  • Κέντρο Καλαμάτα 10 λ, 6 χμ.
  • Αεροδρόμιο Καλαμάτας 17 λ, 17 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2281

Τοποθεσία στο χάρτη

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μονοκατοικίες Αλμυρός

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el