Πωληση, οικόπεδο Καλαμάτα ( Γουλιμίδες) #2279 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση, οικόπεδο Καλαμάτα

€ 380.000,= / $ 412,566.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Ψάχνετε οικόπεδο για κατασκευή πολυκατοικίας ή μονοκατοικίας με απεριόριστο εξωτερικό χώρο ή επενδυτική αγορά οικοπέδου; Δείτε αυτό το οικόπεδο σε οικιστική περιοχή της Καλαμάτας με νεόδμητες κατοικίες.

Το οικόπεδο 1054 τ.μ έχει πρόσοψη σε δημοτική οδό ( 12 μέτρων) 20,57 μέτρων και πρόσοψη σε ημιδιανοιγόμενη δημοτική οδό 20,88 μέτρα.

Το οικόπεδο, είναι κατάλληλο για πολυώροφη οικοδομή ύψους 11 μέτρων με κάλυψη 527 τ.μ

Tag: Πώληση, οικόπεδο, Καλαμάτα, Οικόπεδο για πολυκατοικία.

*Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Τοπογραφική ενημέρωση

Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο (κατόπιν τακτοποίησης ρυμοτομίας). Βρίσκεται εντός του ρυμοτομικού σχεδίου Καλαμάτας του Δήμου Καλαμάτας σε περιοχή Γενικής κατοικίας.

Είναι άρτιo και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις διατάξεις των περί όρων δόμησης εντός ορίων στάσιμου οικισμού.

Δόμηση: 844 τ.μ. / 0,8
Κάλυψη: 50%
Ύψος κτίσματος: 11 μ.
Αριθμός Ορόφων: 4

Πρόσωπο σε Δημοτικές οδούς.

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

 

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Βίντεο Οικόπεδο:

* Η διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το οικόπεδο βρίσκεται σε οικιστική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας, 3 λεπτά απο την Παραλία Καλαμάτας καθώς και το κέντρο της Καλαμάτας δίπλα σε Super Market και σχολεία της περιοχής.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο με εύκολη πρόσβαση από την Ηρώων Πολυτεχνείου (Νέα είσοδος Καλαμάτας) .


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Πρόσβαση στη θάλασσα 3 λ, 1 χμ.
  • Πρόσβαση στο κέντρο 3 λ, 1 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2279

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el