ΠΩΛΗΣΗ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΘΟΥΡΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ #2268 | ELITE REAL ESTATE
Παίξτε βίντεο για ΠΩΛΗΣΗ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΘΟΥΡΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ #2268 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση μονοκατοικία Θουρία Μεσσηνίας

€ 105.000,= / $ 113,999.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα όμορφο σπίτι στη πόλη της Θουρίας, Μεσσηνίας, σε ένα μεγάλο οικόπεδο 980 τ.μ. Ο προσανατολισμός της κατοικίας, ανατολικός και δυτικός επιτρέπει στο φυσικό φως να εισέλθει στην κατοικία όλες τις ώρες της ημέρας. Η μονοκατοικία έχει επιφάνεια 98 τ.μ.

Η κατοικία διαθέτει και υπόγειο χώρο 47 τ.μ. προσφέροντας επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Η ανακαίνιση ξεκίνησε το 2008 με αλλαγή κουφωμάτων σε κουφώματα αλουμινίου.

Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στο Γυμνάσιο Θουρίας και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πλατεία, προσφέροντας μια ήσυχη απόδραση από τον θόρυβο της πόλης. Η απόσταση από την Καλαμάτα είναι 9,5 χ.μ.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η μονοκατοικία αρχικά κατασκευάστηκε το 1947 για τα πρώτα 52 τ.μ. και έγινε επέκταση το 1981 για τα 47 τ.μ. Αυτή τη στιγμή  έχει σταματήσει σε στάδιο ανακαίνισης. Χρήζει αποπεράτωσης της ανακαίνισης.

Το οικόπεδο βρίσκεται εντός ορίων οικισμού Κοινότητας Θουρίας και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση.

Κάλυψη:60%
Συντελεστής Δόμησης: 0,80
Αριθμός ορόφων: 2
Ύψος: 7,50 μ.
—–

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες μονοκατοικία Θουρία

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Θουρία είναι οικισμός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με πληθυσμό 884 κατοίκων, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011.[2] Διοικητικά ανήκει στην κοινότητα Θουρίας και υπάγεται στη δημοτική ενότητα Θουρίας, του Δήμου Καλαμάτας.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  •  Κέντρο Θουρία 1 λ, 300 μ.
  • Κέντρο Καλαμάτα 15 λ, 9,5 χμ.
  • Κέντρο Μεσσήνη 10 λ, 6,6 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2268

Τοποθεσία στο χάρτη

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μονοκατοικία Θουρία

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el