Πώληση αγροτεμάχιο Διρός - Αν. Μάνη Μαρματσούκα #2315 | ELITE

Πωλήσεις αγροτεμαχίων Διρός - Ανατολική Μάνη ( Μαρματσούκα)

€ 98.000,= / $ 106,271.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Επενδυτικά αγροτεμάχια για κατασκευή διαμερισμάτων ή μονοκατοικίας σε εξαιρετική τιμή στην περιοχή Μαρματσούκα – Διρός Ανατολικής Μάνης 11045 τ.μ. Δείτε αυτά τα αγροτεμάχια με ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και 900 μέτρα από το οικισμό της Μαρματσούκας.

Η περιοχή είναι κατάλληλη για ήρεμες ημέρες με ανεμπόδιστη υπέροχη πανοραμική θέα στη Μεσόγειο θάλασσα και το βουνό Ταΰγετος στο πίσω μέρος . Ηλεκτρικό ρεύμα και νερό σε απόσταση περίπου 300 μ. στον οικισμό. Τουριστικοί προορισμοί βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, όπως τα περίφημα Σπήλαια του Διρού 7 χλμ., το Λιμένι 14 χλμ. και η  αρχαία πόλη της Αρεόπολης 10 χλμ.

Το αγροτεμάχιο (1) 8645 τ.μ. έχει πρόσοψη σε αγροτική οδό και είναι οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση ως προϋφιστάμενο 85.

Το αγροτεμάχιο (2) 2400 τ.μ., είναι κατάλληλο για βοηθητικές χρήσεις του μεγάλου αγροτεμαχίου ως συνέχεια με ενδιάμεσο την βοηθητική αγροτική οδό.

Tag: Πώληση, αγροτεμάχια, Διρός, Ανατολική Μάνη, Μαρματσούκα.

Τοπογραφική ενημέρωση

Αγροτεμάχια με  συνολικό εμβαδόν 11045 τ.μ. βρίσκονται στη θέση “Κουριάνικο” στη περιφέρεια οικισμού Μαρματσούκα της Τοπικής Κοινότητας Πύργου Δυρού της Δημοτικής Ενότητας Οιτύλου Ανατολικής Μάνης.

Δόμηση: 283 τ.μ.
Κάλυψη:
Ύψος κτίσματος max: 7,5 μέτρα ( 2 όροφοι)

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά. 

*Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες αγροτεμαχίων:

* Η διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Αρεόπολη είναι οικισμός της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σύμφωνα με την Απογραφή του 2021, έχει 927 μόνιμους κατοίκους. Αποτελεί έδρα της Κοινότητας Αρεοπόλεως και της Δημοτικής Ενότητας Οιτύλου, καθώς και ιστορική έδρα του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Μέχρι το 1912, ονομαζόταν Αρεόπολις (Τσίμοβα). Έχει κριθεί διατηρητέος οικισμός.


Ο οικισμός της Μαρματσούκας βρίσκεται 10 χλμ. από την Αερόπολη. Η πρόσβαση στα αγροτεμάχια γίνεται απο την επαρχιακή οδό Αερόπολης Γερολιμένα από ασφάλτινη οδό και 900 μέτρα απο χωμάτινη οδό.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Αερόπολη 14 λεπτά, 10 χλμ.
  • Παραλία Χαλίκια 14 λεπτά, 10 χλμ.
  • Γερολιμένας 19 λεπτά, 15 χλμ.

Short Url for this page
greek.is/2315

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el