Πώληση, οικόπεδο Μεσσήνη ( Οικοδομήσιμο )

€ 50.000,= / $ 54,285.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Αναζητάτε επενδυτικό οικόπεδο για κατασκευή διαμερισμάτων ή μονοκατοικίας δίπλα στο κέντρο της Μεσσήνης ή επενδυτική αγορά οικοπέδου; Δείτε αυτό το οικόπεδο μόλις 1000 μέτρα από την πλατεία της Μεσσήνης και 8 λεπτά από την παραλία της Μπούκας.

Το οικόπεδο 405 τ.μ. έχει πρόσοψη 15 μέτρα σε διανοιγμένη δημοτική οδό πλάτους 8 μέτρων (προς το παρόν όχι ασφαλτοστρωμένη..

Το επίπεδο οικόπεδο, είναι κατάλληλο για πολυώροφη οικοδομή ύψους 11 μέτρων με κάλυψη 324 τ.μ. οικοδομής.

Tag: Πώληση, οικόπεδο, Μεσσήνη, Οικόπεδο για πολυκατοικία, οικόπεδο για μονοκατοικία, οικόπεδο Μεσσήνη.

*Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Τοπογραφική ενημέρωση

Το οικόπεδο με εμβαδόν 404,82 τ.μ. βρίσκεται εντός του σχεδίου πόλης Μεσσήνης στο 265 Ο.Τ του Δήμου Μεσσήνης και είναι άρτιο κατά κανόνα και οικοδομήσιμο.

Δόμηση: 404,82 τ.μ. / 0,8 με max 400 τ.μ
Κάλυψη: 50%
Ύψος κτίσματος max: 11 μ.

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

 

Φωτογραφίες οικοπέδου:

* Η διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το οικόπεδο βρίσκεται σε οικιστική περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, κοντά στο κέντρο σε υπηρεσίες, σχολεία και καταστήματα της περιοχής.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Πρόσβαση στη θάλασσα 8 λ, 5 χλμ.
  • Πρόσβαση στο κέντρο 4 λ, 1,8 χλμ.

Short Url for this page
greek.is/2308

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el