Πωλήσεις βιλών σε Κάτω Βέργα (Καλαμάτα) #2261 | ELITE REAL ESTATE
Play Video about Πωλήσεις βιλών σε Κάτω Βέργα (Καλαμάτα) #2261 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση Βίλας στην κάτω Βέργα (Καλαμάτα)

€ 1.040.000,= / $ 1,142,440.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Αυτή η εκπληκτική πέτρινη βίλα που βρίσκεται στην καρδιά της Βέργας Καλαμάτας είναι τώρα διαθέσιμη προς πώληση.

Τρία (3) επίπεδα καλύπτουν συνολικά 200 τετραγωνικά μέτρα κατοικίας. Η πολυτελής βίλα βρίσκεται σε  επικλινή έκταση 950 τετραγωνικών μέτρων.

Μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα εσωτερικά, συνδυάζεται με όμορφες εικόνες στον εξωτερικό περιβάλλον χώρο και την υπέροχη θέα δυτικά προς το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα.

Μακριά από τη φασαρία της πόλης, αυτή η βίλα προσφέρει μαγευτικές εικόνες αναδεικνύοντας την πραγματική ομορφιά της Μεσσηνίας από ψηλά. Είναι ένα τέλειο καταφύγιο στο φυσικό περιβάλλον.

Μαγευτικές παραλίες του Μεσσηνιακού κόλπου σας περιμένουν λίγα λεπτά μόνο από τη νέα σας κατοικία.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η βίλα έχει ευρύχωρους χώρους διακοσίων τετραγωνικών μέτρων, επιπλέον υπογείου και αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια 3  μπάνια, 2 κουζίνες και 2 σαλόνια.

Οι ηλιόλουστες βεράντες και οι αυλές έχουν μεγάλο χώρο για χαλάρωση με θέα τη θάλασσα, καθώς και χώρο πάρκινγκ στην είσοδο του οικοπέδου.

Συγκεκριμένα στο πρώτο επίπεδο κατοικίας, θα βρούμε το σαλόνι με την μεγάλη δυτική βεράντα, τραπεζαρία, κουζίνα και το βοηθητικό μπάνιο. Με εσωτερική σκάλα στο 2ο επίπεδο υπάρχει η master κρεβατοκάμαρα, δύο επιπλέον δωμάτια και το κυρίως μπάνιο. Κατεβαίνοντας στο τρίτο επίπεδο με εσωτερική ή εξωτερική πρόσβαση, θα βρούμε μια ξεχωριστή κατοικία με σαλόνι (τζάκι), χώρο κουζίνας, μπάνιο και επιπλέον δωμάτιο.

Ένα αληθινό σπίτι περιμένει να το αποκτήσετε.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες βίλα Βέργα εξωτερικές

Φωτογραφίες βίλα Βέργα εσωτερικές

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η κατοικία βρίσκεται 15 λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας σε υψόμετρο 280 μέτρων. Η θέα προς τη θάλασσα είναι μαγευτική όλες τις ώρες της ημέρας. Η κάτω Βέργα Καλαμάτας είναι περιοχή που αποτελείται από παραθεριστικές και μόνιμες κατοικίες.

Η πρόσβαση στη κατοικία γίνεται από άσφαλτο. Δυνατότητα για πάρκινγκ εντός του οικοπέδου της κατοικίας.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτα 15 λ, 8,5 χμ.
  • Θάλασσα 6 λ, 2,8 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας 21 λ, 19 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2261

Τοποθεσία στο χάρτη

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μονοκατοικία Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el