Πώληση μονοκατοικίας στο Ψάρι Μεσσηνίας - 2 πέτρινες μεζονέτες σε οικόπεδο.

€ 330.000,= / $ 358,413.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Σας παρουσιάζουμε μια καταπληκτική ευκαιρία, να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό πέτρινο απομονωμένο σπίτι στο Ψάρι της Μεσσηνίας. Αυτή η όμορφη ιδιοκτησία κατασκευάστηκε με μεράκι το 2005 και βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 1.000 τετραγωνικών μέτρων. Αποτελείται από δύο πολυτελείς μεζονέτες ( εβδομήντα ένα  τετραγωνικά μέτρα / μεζονέτα ) σε δύο επίπεδα.

Βρίσκεται σε λόφο με εκπληκτική πανοραμική θέα στα γύρω χωριά, τους καταπράσινους λόφους και τα μαγευτικά βουνά. Η θέα και η ηρεμία της περιοχής παρέχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

Αυτή η μονοκατοικία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη προς πώληση μέσω της Elite Real Estate και σας εγγυόμαστε ότι δεν θα βρείτε κάτι άλλο σαν αυτό προς πώληση στην περιοχή. Είναι ένα σπάνιο “κόσμημα” που έχει δημιουργηθεί με αγάπη και μεράκι. Αν επιλέξετε να επενδύσετε σε αυτό, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την κατοικία και για βραχυχρόνια μίσθωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να κανονίσετε μια επίσκεψη!

*Δυνατότητα για πρόταση αγοράς και της μιας μεζονέτας κατόπιν διαπραγμάτευσης τιμής.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Κάθε μεζονέτα στο συγκρότημά μας διαθέτει μια ξεχωριστή είσοδο και ιδιωτικό εξωτερικό χώρο. Εσωτερικά θα ανακαλύψετε μια μοντέρνα κουζίνα και έναν ενιαίο χώρο καθιστικού με βιο ενεργειακό τζάκι Austroflamm .

Ανεβείτε την εσωτερική σκάλα στον επάνω όροφο, όπου θα βρείτε ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ξύλινες επενδύσεις και πρόσβαση σε μπαλκόνι με εκπληκτική θέα όλη την ημέρα. Το μπάνιο, επίσης στον επάνω όροφο, έχει σχεδιαστεί για άνετη λειτουργικότητα.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε κάθε μονάδα είναι ένας ηλιακός θερμοσίφωνας, ανεμιστήρες οροφής και ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας. Αυτές οι εντυπωσιακές μεζονέτες είναι διαθέσιμες για ξεχωριστή πώληση ή αγορά του κτιρίου.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το υπέροχο ακίνητο το ονειρεμένο εξοχικό σπίτι σας.

Η κατοικία βρίσκεται 20 λεπτά από τις ονειρεμένες παραλίες στο Καλό Νερό.

* Η τιμή περιλαμβάνει την επίπλωση και τις ηλεκτρικές συσκευές.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες μονοκατοικία Ψάρι

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Ψάρι βρίσκεται σε υψόμετρο 240 μέτρα στη βάση του λόφου Μετσίκι. Οι αποστάσεις από τις πλησιέστερες πόλεις είναι 27 χιλιόμετρα από την Κυπαρισσία, 48 χιλιόμετρα από την Μεγαλόπολη και 54 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα.

Πρόσβαση από άσφαλτό και μερικά μέτρα αγροτική οδό.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Ψάρι 3 λεπτά, 1,3 χ.μ.
  • Παραλία Καλό νερό 27 λ,  26 χ.μ.
  • Κυπαρισσία 30 λ,  28 χ.μ.
  • Καλαμάτα 54 λ,  54 χ.μ.

Short Url for this page
greek.is/2256

Τοποθεσία στο χάρτη

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μονοκατοικία Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el