Πώληση Βίλας Μεθώνη (Τάπια) #2153 | ELITE

Πώληση Βίλας Μεθώνη (Τάπια)

€ 550.000,= / $ 596,640.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στη Μεθώνη Μεσσηνίας περιοχή Τάπια πολυτελής βίλα 2 επιπέδων, 240 τ.μ σε οικόπεδο 2240 τ.μ.

Σε μια ήσυχη τοποθεσία κοντά στη γραφική Μεθώνη και στην Πύλο, η πολυτέλεια βρίσκει το σχήμα και την ουσία της σε αυτή τη μοναδική βίλα με πισίνα. Σύγχρονη αρχιτεκτονική προσέγγιση, τολμηρές γραμμές σχεδίασης και περίτεχνα τελειώματα τοιχοποιίας με πέτρα καπανδριτίου και αντικέ επεξεργασία μοιάζουν με μια ζωγραφική σε καμβά.

Αναπτύσσοντας σε δύο επίπεδα, η βίλα γίνεται συνώνυμη με την άνεση, αποτελούμενη από τρείς (3) ξεχωριστές κατοικίες ή μια βίλα δύο (2) επιπέδων.

Υπάρχει μια βαθιά σύνδεση με το σπίτι μας και την ευημερία μας. Η σχέση μας με τη φύση έχει επίσης σημασία. Εδώ θα βρείτε και τα δύο. Θαυμάσια κατοικία  σε μια όμορφη τοποθεσία που μπορείτε να αποκτήσετε.

Tags: Πώληση Βίλα Μεθώνη Μεσσηνίας.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η βίλα έχει ευρύχωρους χώρους 240 τ.μ, αποτελείται από τέσσερα (4) υπνοδωμάτια τρία (3) μπάνια στα δύο επίπεδα.

Υπάρχει δυνατότητα για μια κατοικία στον 1ο όροφο με δύο (2) υπνοδωμάτια μπάνιο σαλόνι και κουζίνα καθώς και για δύο (2) κατοικίες στο ισόγειο με ενα υπνοδωμάτιο η κάθε μια, μπάνιο κουζίνα και σαλόνι. Δυνατότητα για εσωτερική σκάλα και διαμόρφωση σε ενιαία κατοικία δύο επιπέδων.

Στην κατοικία του επάνω επιπέδου έχει τοποθετηθεί ενεργειακό τζάκι επίσης υπάρχει εγκατάσταση για αντλία θερμότητας και fan coil σώματα. Τα κουφώματα είναι θερμοδιακοπής με ρολά ηλεκτρικά αεριζόμενα. Η κατοικία διαθέτει ηλιακό καθώς και 3 αποθήκες. Ο σοβάς της τοιχοποιίας είναι σιλοξανικός υδροαποθητικός.

Μαγευτικές παραλίες στη Μεθώνη, Γιάλοβα, Φοινικούντα σας περιμένουν λίγα λεπτά μόνο από τη νέα σας κατοικία.

Ένα αληθινό σπίτι περιμένει να το αποκτήσετε.Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες κατοικίας:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή Κλάση

ΠΕΑ_Β+

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η κατοικία βρίσκεται δέκα λεπτά από τη Μεθώνη Μεσσηνίας σε υψόμετρο 100 μέτρων. Η θέα προς τη θάλασσα είναι μαγευτική όλες τις ώρες της ημέρας.

Η πρόσβαση στη κατοικία γίνεται από άσφαλτο. Δυνατότητα για πάρκινγκ εντός του οικοπέδου της κατοικίας.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Μεθώνη 10 λ, 4,1 χμ.
  • Θάλασσα 9 λ, 3,4 χμ.
  • Πύλος 20 λ, 13 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας 70 λ, 55 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2153

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση βίλα Μεθώνη (Τάπια)

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el