Πωλήσεις οικοπέδων αντικάλαμος Καλαμάτα #2138 | ELITE REAL ESTATE

Πωλήσεις οικοπέδων Aντικάλαμος Καλαμάτα

€ 330.000,= / $ 357,852.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Οικόπεδα προς πώληση (δύο) συνολικής έκτασης 2052 τ.μ στην περιοχή Αντικάλαμος Καλαμάτας έναντι νοσοκομείου εντός του οριοθετημένου οικισμού Σπερχογείας, ΔΕ Καλαμάτας. Τα οικόπεδα είναι άρτια και οικοδομήσιμα για κατοικία μέχρι 400 τ.μ. το καθένα. Βρίσκονται 2 λεπτά από την έξοδο του περιφερειακού δρόμου ( Πύλος, Μεσσήνη, αεροδρόμιο, νοσοκομείο ) δίπλα από μεγάλο εμπορικό κατάστημα και έναντι νοσοκομείου Καλαμάτας. 

Τα οικόπεδα είναι επίπεδα, έχουν πρόσοψη στον Ε.Ο Τριπόλεως Καλαμάτας  και δημοτική οδό (γωνιακό) για το Α1 και πρόσωπο σε δημοτική οδό το Α2  και περιέχουν λίγα ελαιόδεντρα. Απέχουν 10 λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας και αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για κατοικία, κοινωνική πρόνοια, πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας χωρίς νοσηλεία, εμπόριο και παροχή προσωπικών υπηρεσιών, επαγγελματικά εργαστήρια, ξενώνες, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα επισκεπτών νοσοκομείου κ.α

Tag: Πωλήσεις οικοπέδων Αντικάλαμος Καλαμάτα, Σπερχογεία

Όροι δόμησης

Αρτιότητα κατά κανόνα Ζώνη Β Ε= 1000 τ.μ

Γεωτεμάχιο = 1020,04  μ2, (Α1), 1031,76 με (Α2)
Συντελεστής Κάλυψης 60%
Συντελεστής Δόμησης
για κατοικία max = 400 τ.μ ανά οικόπεδο.
Ύψος κτίσματος
  7,5 μέτρα + στέγη με κλίση 30-40% και ύψος < 2 μ.


————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Ο Αντικάλαμος Καλαμάτας είναι οικισμός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με πληθυσμό 515 κατοίκων, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011. Διοικητικά είναι έδρα ομώνυμης τοπικής ποινότητας που υπάγεται στη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας, του Δήμου Καλαμάτας

Η πρόσβαση στα οικόπεδα γίνεται από άσφαλτο με άμεση έξοδο – είσοδο στον νέο περιφερειακό αυτοκινητόδρομο.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτας 13 λ,  8 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  6 λ,  4 χμ.
  • Νοσοκομείο Καλαμάτας 0 λ, 0 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2138

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el