Πώληση αγροτεμάχιο Νερατζιά
(Λογγά Μεσσηνίας)

€ 47.000,= / $ 50,234.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση αγροτεμάχιο στον οικισμό Νερατζιά τοπικής Κοινότητας Λογγά, Δημοτικής Ενότητας Αίπειας του Δήμου Μεσσήνης.

Το παρόν αγροτεμάχιο έκτασης 2.542 τ.μ είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση. Περιέχει ελαιόδεντρα και δίνει τη δυνατότητα για κατασκευή κατοικίας 200 τ.μ . Έχει είσοδο από οριοθετημένη δουλεία δίοδο και είναι ελαφρώς επικλινές με θέα προς τη θάλασσα και υψόμετρο εδάφους στο σημείο τα 72 μέτρα .

Tag: Πώληση αγροτεμάχιο Νερατζιά (Λογγά Μεσσηνίας)

Όροι δόμησης

Εκτός σχεδίου (εντός ζώνης 500μ. από τα όρια οικισμού Νερατζιάς. Εντός τμήματος προτεινόμενης οριοθέτησης οικισμού Νερατζιάς. Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκλιση σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις.

Γεωτεμάχιο = 2541,32 μ2, 
Συντελεστής δόμησης 0.2
Κάλυψη
10% 
Μέγιστη δόμηση 200 τ.μ
Ύψος κτίσματος
  7,5 + 1,20 στέγη
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video αγροτεμάχιο Νερατζιά (Λογγά)

Φωτογραφίες αγροτεμαχίου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Λογγά είναι οικισμός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Ως Κοινότητα Λογγάς, υπάγεται διοικητικά στη Δημοτική Ενότητα Αίπειας του Δήμου Μεσσήνης.Στις 14-03-1971, στον οικισμό Λογγά, προσαρτάται ο οικισμός Άγιος Ανδρέας, ο οικισμός Νεραντζιά και ο οικισμός Λαΰνα.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο και μερικά μέτρα τσιμεντόδρομο. 

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Λογγά 3 λ, 1 χμ.
  • Λιμάνι Αγίου Ανδρέα 7 λ, 3 χμ.
  • Παραλία Αγίου Ανδρέα 7 λ, 3,2 χμ.
  • Κορώνη 23 λ, 13 χμ.
  • Καλαμάτα 55 λ, 43 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2113

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el