• Eliterealestate
  • Πωλήσεις διαμερισμάτων Πεταλίδι (Μεσσηνία) #2111 | ELITE

Πώληση διαμέρισμα Πεταλίδι Μεσσηνίας

€ 0,= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στο Πεταλίδι Μεσσηνίας ολοκληρωμένο διαμπερές  οροφοδιαμέρισμα ισόγειου με θέα τη θάλασσα. Το διαμέρισμα βρίσκεται 150 μέτρα από τη θάλασσα σε συγκρότημα 3ον ανεξάρτητων οροφοδιαμερισμάτων. Η κατασκευή, τα υλικά, η τοποθεσία και η τιμή του διαμερίσματος το κάνουν ιδανική επιλογή για παραθεριστική ή μόνιμη χειμερινή & καλοκαιρινή κατοικία.

Ο αύλειος χώρος του διαμερίσματος είναι περίπου 80 τ.μ εμπρός του σαλονιού και αριστερά της κατοικίας ενώ το καταπράσινο κομμάτι οικοπέδου ανήκει προς χρήση στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου.

Θέλετε να κάνετε μακροχρόνια ενοικίαση του διαμερίσματος; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Tags: Πώληση διαμέρισμα Πεταλίδι Μεσσηνία.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η είσοδος στο διαμέρισμα γίνεται με πόρτα ασφαλείας δεξιά από το κλιμακοστάσιο των 2 επόμενων διαμερισμάτων του κτηρίου κατεβαίνοντας 3 σκαλιά στη βόρεια υπερυψωμένη πλευρά του οικοπέδου. Αριστερά της εισόδου υπάρχει διάδρομος προς τα 2 υπνοδωμάτια το μπάνιο και το WC (laundry room). Δεξιά το μεγάλο σαλόνι με το τζάκι νερού (με buffer tank in tank με έξτρα εναλλάκτη για ηλιακή υποβοήθηση της ενδοδαπέδιας θέρμανσης και ZNX σύνδεσης με αντλία θερμότητας για ψύξη και θέρμανση ως βασική πηγή, δεν διατίθεται), έξοδο με μπαλκονόπορτα χωρίς σκαλοπάτι στην εμπρός αυλή με διαθέσιμο χώρο για φύτευση λαχανόκηπου ή λουλουδιών. Το διαμέρισμα συμπληρώνει η προσεγμένη κουζίνα με τον κεραμικό πάγκο 12mm και τις εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές ΩΝeff (ΠΠ-Ψ-Φ-ΦΜ και επαγ. εστίες). Το διαμέρισμα διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, ηλεκτρικά ρολά (παντζούρια αλουμινίου) στα παράθυρα με ανάκληση και σίτες.

Παρακαλώ δείτε και το διαμέρισμα του 2ου ορόφου το οποίο πωλείται μη ολοκληρωμένο.Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες κατοικίας:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η κατοικία βρίσκεται 2 λεπτά από το κέντρο στο Πεταλίδι σε κομβικό υπερυψωμέμενο σημείο. Η θέα προς τη θάλασσα υπάρχει απο το ισόγειο και τα οικόπεδα εμπρός της κατοικίας είναι μη οικοδομήσιμα.

Η πρόσβαση στη κατοικία γίνεται από άσφαλτο. Δυνατότητα για πάρκινγκ έξω από την κατοικία.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Πεταλίδι 2 λ, 1,2 χμ.
  • Θάλασσα 1 λ, 150 μ.
  • Κέντρο Καλαμάτας 36 λ,  29 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας 26 λ, 20 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2111

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση διαμέρισμα Πεταλίδι

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el