Πώληση μονοκατοικία Καλαμάτα Παναγία #2327 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση, Καλαμάτα ημιτελές κτίριο

€ 270.000,= / $ 289,413.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε μόνοι σας 2 διαμερίσματα σε ημιτελές κτίριο σας δίνει αυτή η κατοικία 200 τ.μ. με επιπλέον ημιυπόγειο χώρο 100 τ.μ. Η κατοικία αποτελείται 3 επίπεδα με ξεχωριστές εισόδους για κάθε οροφοδιαμέρισμα. 

Τα διαμπερή διαμερίσματα με πανοραμική θέα και νότιο-δυτικό προσανατολισμό βρίσκονται μόνο τρία (3)  λεπτά από τον περιμετρικό της Καλαμάτας  και τρία (4) χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Κατάλληλο για μόνιμες κατοικίες με απεριόριστη θέα προς την Καλαμάτα και το πράσινο της περιοχής.

Το ημιτελές κτίριο βρίσκεται σε  περιφραγμένο οικόπεδο τεσσάρων (4031 τ.μ) στρεμμάτων σε υψόμετρο 71 μέτρων, με δικό του πηγάδι για πότισμα κηπευτικών και  ελαιόδεντρων.

Γιατί να αγοράσω ημιτελές διαμέρισμα.

Η αγορά ενός ημιτελούς διαμερίσματος μπορεί να προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ανάγκες και δυνατότητες. Μερικά από τα πιθανά πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τα εξής:

1. Προσαρμογή: Η αγορά ενός ημιτελούς διαμερίσματος σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον χώρο στις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες, χωρίς τον περιορισμό που μπορεί να επιβάλλει ένα έτοιμο διαμέρισμα.

2. Οικονομία: Η αγορά ενός ημιτελούς διαμερίσματος μπορεί να αποτελέσει μια οικονομικότερη επιλογή σε σχέση με την αγορά ενός έτοιμου διαμερίσματος, καθώς μπορείτε να έχετε επιρροή στο τελικό κόστος και να εξατομικεύσετε το χώρο σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας.

3. Δημιουργική Έκφραση: Η αγορά ενός ημιτελούς διαμερίσματος σας δίνει την ευκαιρία να εκφραστείτε δημιουργικά και να δημιουργήσετε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας.

Φωτογραφίες ημιτελές κτίριο

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Πρόσβαση από άσφαλτο.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  •  Περιφερειακός Καλαμάτας 3 λ, 1,2 χλμ.
  • Κεντρική πλατεία Καλαμάτα 12 λ, 4 χλμ.
    Χρόνος με χρήση μεταφορικού μέσου.

Short Url for this page
greek.is/2327

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση διαμέρισμα Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el