Πώληση οικόπεδο Άνω Πόλη (Κυπαρισσία)

€ 50.000,= / $ 54,305.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Στην γραφική Άνω πόλη Κυπαρισσίας και σε υπέροχη θέση διατίθεται προς πώληση με θέα το ιστορικό κάστρο την Κυπαρισσία και τη θάλασσα, άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο 609 τ.μ. Δυνατότητα για κατασκευή κατοικιών για τουριστική εκμετάλλευση ή για μόνιμες κατοικίες με δικαίωμα δόμησης 400 τ.μ.

 Η παλιά πόλη της Κυπαρισσίας είναι κτισμένη στους πρόποδες ενός μικρού λόφου τον οποίο στεφανώνουν τα ερείπια του κάστρου της πόλης. Πρόκειται για έναν ιστορικό οικισμό με καλντερίμια και παλιούς λιθόστρωτους δρόμους, που αποτελούν ένα εντυπωσιακό σε μήκος οδικό δίκτυο φτιαγμένο γύρω στο 1500- 1600 από ντόπια λαξεμένη πέτρα. Σε κάποια σημεία τους τα δρομάκια αυτά φτάνουν σε πλάτος τα 10 μέτρα. Τα μεσαιωνικά σοκάκια και τα παλιά αρχοντικά συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που συμπληρώνεται από το κάστρο, έργο των Βυζαντινών χρόνων.

Tag: Πώληση οικόπεδο Άνω Πόλη (Κυπαρισσία)

Όροι δόμησης

Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, βρίσκεται εντός σχεδίου, εντός ορίων οικισμού, εκτος Γ.ΠΣ και εκτός Ζ.Ο.Ε.

Γεωτεμάχιο = 609 μ2, 
Συντελεστής Δόμησης 0.8 για κατοικία max=400 τ.μ
Κάλυψη
60% για σύστημα πτερύγων και 70% για συνεχές σύστημα
Ύψος κτίσματος
  7,5 μέτρα +1,5 μ. στέγη
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Σήμερα η Κυπαρισσία είναι χωρισμένη στην Άνω Πόλη, που είναι παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός, και στη Νέα Πόλη που φτάνει μέχρι την ακτή. Οι ταξιδιώτες μπορούν να μείνουν στην περιοχή και ανάλογα την εποχή να επισκεφθούν τα κοντινά μέρη.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο δημοτικής οδού.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Κυπαρισσίας 9 λ,  3,3 μ.
  • Κέντρο Κυπαρισσίας 6 λ, 2,2 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  50 λ,  62 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2137

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el