Καλαμάτα, Κατάστημα ενοικίαση Αριστομένους

€ 1.700,= / $ 1,844.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή τοποθεσίας

Σε απόσταση 300 μέτρων από την κεντρική πλατεία Καλαμάτας, ενοικιάζεται κατάστημα 60 τ.μ.

Το δίχωρο κατάστημα, 40 τ.μ. ισόγειο και 20 τ.μ. λειτουργικό πατάρι, βρίσκεται στην κεντρική οδό Αριστομένους στο ύψος του δικαστικού μεγάρου Καλαμάτας.

Δυνατότητα για χρήση καταστήματος ή επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος με χρήση τραπεζοκαθισμάτων στον απέναντι πεζόδρομο της Αριστομένους.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Αυτό το κατάστημα στον εμπορικό άξονα της Καλαμάτας, έχει πολλαπλές δυνατότητες χρήσης. Κατάλληλο για κάθε είδους επαγγελματική χρήση.

Μήκος βιτρίνας τέσσερα μέτρα (4 ) μέτρα. Βάθος ισογείου δέκα (10) μέτρα επιπλέον λειτουργικό πατάρι με WC. 

Tags: Ενοικίαση, Καλαμάτα, Επαγγελματικός χώρος, επαγγελματική στέγη, Κατάστημα.

Φωτογραφίες επαγγελματικού χώρου:

το κατάστημα είναι σε λειτουργία και δεν είναι δυνατό να υπάρξουν φωτογραφίες του χώρου. Δυνατότητα για επισκεψη στον επαγγελματικό χώρο.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή Κλάση

ΠΕΑ Ε - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Ε

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κεντρική πλατεία Καλαμάτα 1 λ, 300 μ.
    Χρόνος με χρήση μεταφορικού μέσου.

Short Url for this page
greek.is/2332

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Ενοικίαση κατάστημα Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el