Ρόδος, Πώληση διαμέρισμα Ιξιά Ιαλυσός #2335 | ELITE

Ρόδος, διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην περιοχή Ιξιά - Ιαλυσός.

€ 100.000,= / $ 108,600.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στη Ρόδο, διαμέρισμα 51 τ.μ. Βρίσκεται μόλις λίγα βήματα μακριά από την πανέμορφη παραλία της Ιαλυσού στη Ρόδο σε υπέροχη τοποθεσία.

Το διαμέρισμα είναι σε μικρό κτίριο 2 ορόφων σε ήσυχη γειτονιά πάνω από τη λεωφόρο Ηρακλειδών, αλλά ταυτόχρονα κοντά σε εστιατόρια, καφετέριες και μαγαζιά για τη διασκέδασή σας και ξενοδοχεία της περιοχής.

Αυτό το διαμέρισμα σας παρέχει την τέλεια ευκαιρία να απολαύσετε την ομορφιά και την γαλήνη της Ιαλυσού Ρόδου από την άνεση του σπιτιού σας δίπλα στη θάλασσα.

Η κατασκευή του ξεκίνησε με άδεια το 1978 ενώ αποπερατώθηκε μετά την αγορά του ημιτελές το 1993.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εμπρός από το διαμέρισμα υπάρχει πεζόδρομος που μας επιτρέπει την ήρεμη διαμονή χωρίς τον θόρυβο των αυτοκινήτων. Η είσοδος στο διαμέρισμα του δεύτερου και τελευταίου ορόφου γίνεται από  κλιμακοστάσιο.

Το διαμέρισμα 51 τ.μ.  περιλαμβάνει ένα ενιαίο χώρο κουζίνα και σαλόνι, χωρισμένο με πάσο. Στην πλευρά του σαλονιού υπάρχει διαθέσιμη μπαλκονόπορτα ενώ στην κουζίνα παράθυρο και μπαλκονόπορτα για έξοδο στο χώρο του ενιαίου μπαλκονιού.

Το ευρύχωρο υπνοδωμάτιο διαθέτει ντουλάπες αλλά και πρόσβαση στο πατάρι πάνω από το μπάνιο. Έχει μπαλκονόπορτα με έξοδο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Εκπληκτική ευκαιρία για χρήση σε βραχυχρόνια μίσθωση ή εξοχική κατοικία.

Tags: Πώληση, δυάρι, Ιαλυσός, διαμέρισμα δυάρι Ρόδος.

Φωτογραφίες διαμέρισμα Ιαλυσός

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Ιαλυσός είναι κωμόπολη της Ρόδου. Ανήκει στον δήμο Ρόδου. Η Ιαλυσός αποτελεί σήμερα ένα από τα σημαντικότερα παραθεριστικά νησιωτικά κέντρα της Ελλάδος με μεγάλη τουριστική υποδομή σε όλο το μήκος της παραλίας της, που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Κατά μήκος της Λεωφόρου Ηρακλείδων που την ενώνει με τη πόλη της Ρόδου υπάρχουν εξαιρετικά ξενοδοχεία, καταστήματα και χώροι εστίασης που γεμίζουν από κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Ιξιά 3 min, 500 m.
  • Κέντρο Ιαλυσός  6 min,  2,3 km.
  • Κέντρο Ρόδος 11 min,  5,3 km.

Short Url for this page
greek.is/2335

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση δυάρι Ιαλυσός

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el